0

bu kişiden kişiye değişir benim için kahverengi daha iyi.

0

genelde kırmızı renk ruju yakıştırıyorum daha bakımlı ve çekici gösteriyor

0

ruj kullanmıyorum makyaj yapmıyorum ama zorda kaldığım zaman kırmızı ruju kendime yakıştırıyorum etrafımdaki insanlar da kırmızı rujun bana yakıştığını söylerler

0

bence acik renk ruj kadinlara daha cok yakisir yuzunun guzelligini ortaya cikartir sade bir goruntu ortaya cikar koyu renk ruj insanin yuzunu kapatir ve cok makyajli bir tip ortaya cikar benim dusuncen acik renk acik renk ruj genelde bugday tenli insanlara daha cok yakisir sac rengi farketmez

0

bence kırmızı ve pembe renkli rujlar daha hoş görünüyor ben bu renkleri beğeniyorum enazından. tabi bu kişiden kişiye göre değişir. her insana farklı renkler yakışabilir. birde ben çok aşırı kırmızı ruju veya pasparlak rujların duruşundan çok hoşlanmıyorum. daha sade oşanhafif olan kırmızı ve mat rujlar daha çok ilgimi çekiyor.

0

tabiki günlük haytta ve televizyonlarda gördüm kadariyla pembe ve kirmizi rujlar yakişiyor ayrica kırmızı renkler daha agir olarak bayanlar içinde tercih ediliyor.

0

ten rengi ve dudakların rengi burada önemli. esmer tenli kişilere daha çok şeftali renkleri rujların yakıştığını düşünüyorum. beyaz tenli kişilere de özellikle pembe tonları çok yakışıyor.

0

kişiye göre d hışır tercih meselesi dir ama daha çok tercih edilen renk kırmızı ruj dur bu renk daha fazla tercih edilir.

0

daha çok kırmız ruj dudaklara yakışır bende severim kırmızı ruju

0

kırmızı yakışır kadınlar daha seksı oluyor .kırmızı herşeye uyar.kırmızı çekıcı renktır erkekler hoşuna gider

0

çevremdeki kızların çoğunlukla dudaklarında gördüğüm renk kırmızı renktedir. gerçekten kırmızı renk ruj bayanlara oldukça yakışıyor. bu yüzden bayanlar dışarıya çıktıklarında genel olarak ruj sürmeyi tercih ediyorlar.

0

dudağa ve tam rengine bağlı olarak değişir mesela kötü renkli rujlar bana yakışmıyor ve çok abartı duruyor. bazılarında da koyu renk güzel duruyor yani bu kişiden kişiye değişir.

0

kişinin zevkine göre değişir. göreceli bşr kavramdır. ama daha çok kırmızı renk ojeler daha çok kullanılmaktadır. yine kişi kendisine yakışanı yapar. burda dikkat edilmesi gereken husus kullanılan ojenin kimyasal içermemesidir. buna dikkat etmek sağlık açısından faydalı olacaktır.