0

bende olduğu zaman ruj sürüyorm ve nemlendırıcı kullanıyorum

0

benim bildiğim bizim dudaklarımız kuruduğu zaman ve kabuk aldığı zaman bir vazelin kullanıyoruz ya da nivea kullanıyoruz nivea ve vazelin dudaklara çok etkisi var çok çabuk iyileştirir.

0

pleeng yapılması gerekir normal küp şekeri zeytinyağına batırıp dudakta gezdirilirse çok güzel olur

0

kurumuş dudaklara tereyağı ve bal karışımı sürülür haftada bir peeleng yapılır

0

eğer dudaklariniz kuruyorsa bal sürün biraz ve bekleyin dudaklariniz daha iyi olacaktır.

-1

eğer ki dudaklarınız kuruyorsa ve soyuluyorsa dudaklarınız kabuklarını kesinlikle soymayın derim. kabuklarını elinizde sürterek ölü kabukların dökülmesini sağlayın asla ve asla soymayın. ve vazelin sürmenizi tavsiye ederim .gerçekten vazelin dudaklarınızı nemlendiriyor ve kurumasını engelliyor. ama doğal yapılmış vazelin olması önemlidir bu noktada. ya da dudaklarınız soyulduğunda kullanmadığınız bir diş fırçası ile sürtüyor gibi yaparak da ölü derinin dökülmesi sağlayabilirsiniz ama soyarsanız asla o soyulma durmaz ve sürekli devam eder.

1

aynı problem bende de var kardeşim. çocukken sobaya düşüp , dudaklarimi yakmışım o yüzden durmadan kurur. nivea dudak nemlendirici krem aldım.onu kullanıyorum. ruj gibi ama onun gibi dikkat çekici ve parlak degil. doğal , hoş bir görünüm veriyor. sana tavsiyem bu ürünü kullanman yönünde.