0

marianonu galatasaraydan ayrılması durumunda linnes o bölgede marianoyu aratmayacaktır bence. bu sezon çoğu maçta da fatih hoca onu ilk 11'de kullanmıştı. ayrılması durumunda bence o bölgeye 3-4 milyon euro harcayıp bir transfer yapmak yerine alt yapıdan birini koymak veya linnes ile forma rekabetine girebilecek bir oyuncuyu kadrosuna katacaktır veya kiralama formülünü devreye sokacaktır. o yüzden marianonun ayrılması çok fazla bir etki yapmayacaktır. bu sezon da geçen sezonki formu bulunmayan mariano brezilya'ya gidip orada kariyerini sonlandıracaktır. isim olarak da bakacak olursak bence galatasaray yabancı bir oyuncu getirip onun adapte olmasını beklemektense süper ligi bilen, ligden bir oyuncuyu kadrosuna katmalıdır. bu isim konya'dan skubic olabilir. ligin açık ara en iyi 3 sağ bekinden biri olan skubic galatasaraya çok fayda katacaktır. kiralama formülüyle konyasporun skubici bırakacağını hiç zannetmiyorum fakat 2-3 milyon euro civarı bir paraya bu transferi bitirebilir galatasaray yönetimi. finansal fair playin kıskacında olmaları transfer yapmalarını çok zorlaştırıyor olsa da eğer şampiyonluk yolunda bizde varız demek istiyorlarsa marianonun açığını doldurmak zorundalar.

-1

mariano sevilla'da çok güzel bir futbol oynayarak galatasaray takımının transfer listesine girdi. ve daha sonra transfer edildiğini söyleyebiliriz. baktığımız zaman ligimizde ki en kaliteli sebeplerden biri diyebiliriz. hatta benim tahminime göre en kaliteli sağ bek şuan mariano'dur. galatasaray takımı eğer mariano'nın gönderirse kesinlikle onun yerini kapatabilecek bir oyuncu alması lazımdır diye düşünüyorum. düşündüğüm zaman onun yerini alabilecek bir oyuncu çok pahalı oyuncu olur. o yüzden galatasaray'ın mariano'yu göndermez diye düşünüyorum.

-1

eğer galatasaray mariano gibi kaliteli bir oyuncuyu gönderirse orayı kapatacak sağlam bir oyuncuya ihtiyacı olacak. galatasaray takımı için defans hattı sıkıntılı ve bu yüzden yıldız bir isim alması gerekir.