0

ya eskisi kadar ilgilenmez yada fazla abartılı ilgilenir. cep telefonunu ortada bırakmaz veya şifre koyar. eve geliş saatleri normalden farklıdır.

0

aramıyorsa ilgilenmiyorsa mesajlarınıza cevap vermiyorsa yada mesaj yazmıyorsa demekki sizi aldatıyordur.

0

eğer aldatıldığını anlamak bence çok kolay karşısındaki insanın telefonuna bakabilirsin ,eğer ona izin vermiyorsa onun sana karşı davranışlarından da çok net bir şekilde anlayabilirsin. bence anlaşılmayacak bir şey değil ama bazı erkekler gerçekten de aldırdığında çok belli ediyor, bazı erkekler beceremiyor yani o işi kadınlar da aynı şekilde yani şahsen beni aldatırsa ben çok iyi bir şekilde anlıyorum. bence o da senin elinde olan bir şey anlamak kolay yani kurnaz olursan anlarsın zaten bu kurnazlıkla alakalı bir şey safsan zaten hiçbir zaman anlayamazsın aldatıldığını onun için her zaman kurnaz olacaksın. hani benim bir lafım vardır. ben benden kurnazım hiç sevmem.

0

karşıda ki insan bana eskisi kadar ilgi göstermiyor hallerinde bir değişiliklik var ve sürekli birşeyleri saklama çabasında gizli saklı işler içinde ise böyle düşünmeye başlarım ve olayı biraz araştırmaya başlarım. bunun yanı sıra çevremden biri ise ona bakışı ve onun hakkında düşüncelerini sorarım eğer kaçamak cevap veya çok iyi cevaplar veriyor ise bir sorun var demektir bu şekilde aldatıldığımı anlıyabilirim.