0

aldatıldığımı hissettiğim anda gider sorarım inkar eder mutlaka illa söyletirim ve sonra o ilişkiyi bitiririm. sebebini dahi merak etmem aldatmanın sebebi mi olur. beni kandırmış ötesi var mı? bana diyecek ki, şu bu sebepten ne olursa olsun beni kandırmış bu benim güvenimi derinden sarsar ve bir daha asla yüzüne bakmam.

0

aldatıldığımı hissettiğimde ilk önce aldatıldığımı kanıtlayabilmek için sakin davranır ve bunu ortaya çıkarmaya çalışırdım. ve sabreden illaki mükafatını alacağı için aldatıldığımı illaki öğrenirdim. ve bu şekilde artık sadece hislerde değil kesin ve kez aldatıldığımı kanıtlanmış olurum. ve daha sonra o kişiyi hayatımdan çıkartır ve o anki duygularıma göre tepki verirdim. eğer ki o an çok öfkeliysem öfkemi ona yansıtır dım diye düşünüyorum. ama eğer ki çok aşırı kırılmışsam ona karşı bir öfke bile göstermem ve sadece hayatımdan defolup gitmesini söylerim. ve daha sonra acımı kendi kendime yaşar ve atlatmaya çalışırım. biliyorum çok ağır bir durum olur içinde bulunduğum durum ve bu durumun içerisinden dimdik çıkabilmek gerçekten çok zor ya da neredeyse imkansızdır. o yüzden böyle bir şeyin üstesinden gelebilmek oldukça güç olacağından dolayı bir yardım alırdım veya kafamı da dağıtabilmek için yalnız kalmamaya özen gösterirdim. çünkü insan bu durumlarda bence yalnız kalmamalı. yalnız kaldığında yanlış bir şeyler yapabilir ve çok pişman olacağı bir durumun içerisine bile girebilir. ama gerçekten aldatılmak çok zor bir durumdur diye düşünüyorum be allah'ım o duyguyu hiç kimseye yani düşmanıma bile yaşatmasın diye dua ediyorum. sadece erkek veya kadın için değil iki taraf için de kimse kimseye bu durumu yaşatmasın ve kendisini empati kurarak karşısındaki kişinin yerine koysun ve böyle bir durumda kendinin ne hissedeceğini düşünerek böyle bir yanlışı yapmaktan vazgeçsin. eğer ki gerçekten o evlilikte veya ilişkide mutsuzsa o ilişkiye veya evliliğe son vererek yine istediği kişiyle yaşamak istediği duyguları gidip yaşasın. ama hiç kimseyi aldatmak gibi kötü bir duygu ile karşı karşıya getirmesinler.

0

bence en iyisi gidip karşına oturtup konuşup halletmek.tabi eğer aldatmışsa tabiki de suçunu kabul etmez ama yine de yüzyüze konuşmakda fayda var bence.