0

bayilirim tabikide cok severimm ketcabi dokceksin her sabah kahvaltisinda illa vardir mayonez ketcap oh miss :)

0

patates kızartması en iyi biranın yanında gider. çok severim . bir de şimdi yeni yeni soslar çıktı onlarla daha bir iyileştirme oldu . bence hala en kral sos mayonez ve türevlerinin patates e çok yakıştığıdır. patates kızartması ana yemek değil bence köftenin yanında yardımcı yiyecektir. meze olabilir . patates kızartmasını sevmeyen insan yoktur bence . çok sağlıksız olsa da ben bulduğum zaman asla affetmem yerim . kızartma sağlıksız olabilir ama patatesin kendisi de bol vitamin işe dolu değildir zaten sadece doyurucu özelliği var

0

patates kizartmasi sevilmez mi ya. daha dogrussu sevmeyen var mi desek daha dogru olurdu sanirim. :d :d sevmeyen cok az kisi vardir yani.. :) :) bayilirim patates kizartmadina. olsa da yesek suan.

0

patates kızartmasını sevmeyen var mıdır acaba ya.. bence herkes bayılıyor ona. ben çok severim. bir de üstüne ketçap dökerim oh mis.

0

evet patates kızartmasını çok severim ve sürekli yerim ama patates kızartmasını sıcak severim taze taze olunca daha iyi oluyor soğumuş patates hiç hoşuma gitmiyor.

0

haftanın 7 günü çıksa hayır demeden yiyebiliceğim bir şey mayonezsiz olmaz

0

böyle mucizevi bir nimeti kim sevmez ki demek zorundayım patetes kızartmasını çok ama çok severim hele ki kıtır kıtıtr bir halde iken ketçap ve mayonez ile birlikte inanılmaz bir güzelliğe sahip oluyor bu yiyecek yaa.

0

kızartma zararlı diyorlar ama, çok güzel oluyor yemeden duramıyorum.

0

patates kızartması sanırım herkes tarafından sevilen bir yiyecek. fakat yüksek yağ oranı ile damarlarımızın işleyişini ve vücut fonksyonlarımızın aksamasına neden oluyor. arada bir yemekten bir zarar geleceğini düşünmüyorum ama bunu sürekli tüketilen bir öğün haline getirmek obezitenin yanında kalp ve beyin hastalıklarına neden açabilir. çünkü yüksek doymuş yağ oranına sahip bu besin sindirim sistemimizi zorlar.

0

çok seviyorum üzerinde bir de ketçap mayonez olunca daha çok seviyorum

0

patates kızartmasını pek fazla tüketen biri değilim. çünkü sağlığımız açısından oldukça zararlı olduğunu düşünüyorum. çok yağ içeren yiyeceklerden oldukça uzak durmaya çalışıyorum.

0

sevmek ne kelime bayılıyorum.ancak yanında mutlaka sos ile birlikte tüketiyorum.ayrıca kullanılan patatesin de kızartma yapılması açısından boyutları çok önemli.

0

ben çok seviyorum kahvaltıda patestes kizartmasini güzel oluyor

0

patates kızartmasını çoğu kişi sevdiği gibi ben de çok seviyorum. özellikle sabah kahvaltılarında oldukça sevdiğim bir yiyecektir.