0

belediye seçimleri tabikide önemlidir ikamet ettigimiz yerlerin ihtiyaçlarını yapması dır

0

belediye seçimleri herkes için çok önemlidir.

0

belediye seçimlerine üç buçuk ay var.siyasette bu uzun bir zaman.o günlere kadar daha neler olur bilemem ama ,şu anda görünen iktidar elindeki bütün devlet gücünü kullanarak büyük şehirleri ve diğer yerleri almaya çalışacak.ben şahsen izmir de oturuyorum,burada yine chp adayı alır.diğer yerlerde kıran kırana bir yarış olacağını düşünüyorum.umarım kavga dövüşün olmadığı bir seçim olur.bu işler artık vatandaşa yeni imkanlar sunmaktan çıkmış genelde çoğu yerde rant savaşları gibi geliyor.yinede hak eden kazansın.işin ehli olan kazansın

0

bizim belediye başkanı hiç iş yapmıyor o yüzden ona oy vermeyi düşünmüyorum açıkçası. hakeden kimse o kazanır umarım yiyorlar içiyorlar hiç icraat yaptıkları yok bizim orası ilçe olmasına rağmen hala köy gibi.

0

belediye seçimleri dört yılda bir kez yapılmaktadır. genel olarak halkımız parti'ye oy atıyor ama yanlış düşündüklerini söyleyebiliriz. yerel hizmetler bakımından halka en yakın birimler belediyelerdir. bu bakımdan bu hizmeti verecek kişilere oy vermemiz gerekiyor. çevrecilik ve şehircilik bakımından işler olmayan işten anlayan donanımlı olan adaya oy atmamız gerektiğini düşünüyorum.

0

yani şöyle söyleyeyim benim hiç böyle belediye seçimleri ile ilgilenecek halim hiç yok. zaten oturduğum yerde belediye başkanı kim onu bile bilmiyorum. hatta oyumu kime vereceğimi de anlamadım zaten chp kimse onun belediyesi'ne oyumu vermeyi düşünüyorum. o da atatürk'ün kurduğu parti olduğu için cumhuriyet halk partisi her zaman da oyumu ondan yana kullanıyorum. artık hak eden kimse o kazansın gerçi bizim oturduğumuz kuşadası'nda sular çok pis temizlemeye niyetleri de yok ve bizler su kullanmadığımız halde bile gene de su parası geliyo..r yani oranın suyu falan içilmiyor yemeğe falan da koyamıyorsun ama gene de bilmiyorum chp olana vereceğim işte oyumu.