0

evet aynı evi ve hayatı paylaştığım eşime becerebildiğim kadar yardım ederim.

0

evli değilim ve bayanım evli olsaydım yardım edebilirdim

0

benim bir eşim olmadığı için eşime yardım edemiyorum. o yüzden genellikle anneme yardım etmeyi seviyorum. annem benim biraz hasta olduğu için çok ev işi yaptırma maya özen gösteriyorum.

0

yani zaten ben kendim bayan olduğun için ev işlerini ben yapiyorum ama eşim mesela ben hasta olduğum zaman bana yardım eder. yani o konuda hakkını yemem allah razı olsun diyorum. mesela ben geçenlerde bir hafta boyunca hasta yattım eve yemek bile yapamadım çünkü başımda migren vardı, gözlerini falan açamıyordum.. mesela o kalktı yemek yaptı evi falan süpürdü. yani mesela ben yemek yemediğim için o da bazen yemek yemiyordu sen iyileş ben yemesem de olur diyordu... yani yeter ki sen iyileştirdin yani benim işim gerçekten de çok iyi birisi her zaman da yardım etmiştir bana bunun kılibilikla da hiçbir alakası yok. hayat müşterektir eşler birbirine yardım edebilir yani.

0

ev işleri ev hanımı olduğumdan dolayı ben yapıyorum. ama eşimden yardım istesem seve seve yardım eder. durup dururken ayyy ben yardım edeyim demez ufak tefek işlere destek olur o kadar yani.