0

ben de bey değilim ama benim de beyim var. :) yani ben hasta olduğumda falan eşim bana her zaman yardım eder. allah ondan razı olsun. ben mesela bir hafta boyunca hasta yattım başımda migren vardı, gözlerimi falan açamıyordum ben hatta yemek yiyemedim kalktı o bana yemek yaptı ,evi falan süpürdü yani günde en fazla 2 öğün yemek yiyebiliyorum veya hiç yemiyordum hasta oldum da o da benimle beraber aç kaldı hani tekrar onu çok teşekkür ediyorum. hatta bana dedi ki sen dedi iyileş dedi ben aç kalmaya razıyım dedi yeter ki sen iyi ol dedi.. çünkü halim gerçekten de çok kötüydü eşimin hakkını ne yapsam ödeyemem iyi ki onun gibi bir insanla evliyim rabbime binlerce kez şükürler olsun diyorum.

0

şu anda bekar biriyim ve eşim olmadığı için maalesef yardım edemiyorum. ama ileride evlendiğim bayana tabii ki de bazı konularda yardım ederim. genel olarak evde anneme yardım ediyorum. yemek ve ütü yapma konusunda pek fazla becerikli olmadığın için annem onları kendisi yapıyor.

0

hayat musterektir :) bir esim olsaydi yardim ederdim.
ama anneme evde bazi islerine yardim ediyorum.yan gelip yatmayi sevmem.

0

bey değilim ama beyim var :)
allah razı olsun bana çok yardımcı oluyor ev işlerinde.
hatta ilk evlendigimizde ben hiç temizlik yapmayı bilmiyordum neredeyse, sürekli eşim topluyordu ortalığı.
süpürme işini benden de iyi yapıyordu.
yerleri önce siler sonra da kurular iz kalmasın diye.
o derece.

0

ewet ettim neden edilmesinki onlarda bizim hayat arkadaşımız hastalıkta sağlıkta die boşa söz vermiyoruz yardımlaşmak güzeldir helede sevdin kadın olunca