1

evde eğer tamir gerektiren bir şey olursa kesinlikle bunu yapacak olan her şeyden anlayan benim canım kocam olur. elinden gelmeyen hiç bir şey yoktur. mutfaktan, teknolojik aletlere, bilgisayar yazılımlarından, makine teknik resimlerine, bozulan ev aletlerinden, bahçe işlerine kadar her şeyi gözü kapalı yapabilen muhteşem adamım. nazarlara gelmesin..

0

evde eğer elektronik bir eşya arıza verirse onu tamir etmek için uğraşırım. içini söktükten sonra aslında ne gibi arızası olduğunu anlayabiliyom. eğer problemi çözemezsem tamirciye götürmeyi tercih ediyorum.

0

genel olarak o işlerle uğraşmayı sevmiyorum. ancak elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.beceremediğim bir şey olunca genellikle babam uğraşıyor ve o becerebiliyor.

0

yani tamir edilecek birsey varsa eşim tamir eder, eğer tamir olmayacak bir şeyse zaten gerek duymayız. gerçi ben eşim her zaman derim tamir edeceği zaman boş ver ya at gitsin diyorum ya da tamirciye ver daha iyi diyorum.. ama genellikle hep tamir eder inatçıdır çünkü kendisi biraz.

2

evde bir eşya arızalandığı zaman tamir edebileceğim bir eşya ise sökerim ve tamir ederim tamir edemeyeceğim türde eşyaları servise götürürüm