0

malesef bunun çok uğraşıyorum her ne kadar elle tutulur cinsten yol almış olsam da henüz başardığımı düşünmüyorum çabuk sinirleniyorum ve daha sonrasında hep pişman oluyorum ama bu huyumu bırakmak için gerçekten büyük uğraş veriyorum

0

çok çabuk değil ama aynı seyleri tekrar edildiğinde sinirlenirim. sinirlenirsemde ne yaparım bilinmez. birşeyler firlatabilirim o kişiye.

0

ben çok çabuk sinirlenen bir insanımdır. hiç sakin değilim de zaten ufacık bir şeye bile sinirleniyorum. hatta eşim bu durumdan çok şikayetçi biraz sakin ol sinirlenme diyor ama elimde olan bir şey değil. tabii ki de özellikle eşimin annesinin adını falan duyduğumda daha çok sinirleniyorum.. çünkü o kadın hiç sevmiyorum yani bir kaşık suda boğacağım o derece keşke ben de sakin olabilsem hatta bu benim huyum bekarlığından beri var psikolog bile gitmiştim o da bana sakinleştirici verdi. bu sefer de yani çok sakin oluyordum ondan sonra annem bırakmamı söyledi bırakmak zorunda kaldım hapı yani ilacı ve şu an tekrar ilaca başlamak istiyorum ama bebeğim den dolayı başlayamıyorum.. çünkü bebeğim anne sütü kullandığı için bana da ilaç kullanmak yasak ve şu an migren var bende onu tedavi bile edemiyorum ilaç kullanamadığım için zaten artık sinir benim o kadar çok başımı ağrıtıyor ki eminim benim kadar sinirli bir insan da yoktur. ufacık şeye bile sinirlenen bir insanım ondan dolayı söylüyorum ama inşallah bu sinirimden bir an önce vazgeçerim.

0

öyle kolay kolay sinirlenmem genelde haksızlığa ve bana adaletsiz davranan birine sinirlenirim. öncelikle sakin olmaya çalışırım. eğer çok aşırı sinirlenirsem orayı terk ederim. sakinleşince tekrar konuşurum. en fazla elimde ki bir şeyi atarım ya da bir kağıdı yırtarım.

0

kolay kolay sinirlenen biri değilim. sinirlendiğim zaman karşındaki kişiye kötü sözler söyleyebilirim.