0

bir söz vardır her zaman beklenilen gün cabuk gelır dıye zamanda işte çabucak geçıp gidiyor gözünüzü açıp kapatıyorsunuz bı bakmışınız yarın olmuş bı bakmışınız hafta geçmış bı bakmışınız ay geçmıs bı bakmışınız yıl geçmış aynen bu şekıldedır ve zamanı durmuyor diyebilirim eğer beklenılen bir saat varsa çabucak gelıyor geçıyor diyebilirim sizlere yani bu şekılde arkadaşlar zaman her şeyın ılacıdır diye bi söz var o sözde çok doğrudur bazen olmasını istediğin şeyleri zamana bırakırsın ve zaman geldıkçe olmaya başlar diyebilirim aslına her zaman çabuk geçer yanı zaman durdurulamaz bır şeydır.

0

göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor gerçekten günler

1

yaşarken hiç hızlı geçiyor gibi gözükmese de evet zaman çok hızlı geçiyor.

0

aslında zaman göreceli bir kavramdır mesela beklediğimiz de 10 dakika bir saat gibi gelebilir ama eğlendiğimizde ya da sevdiğimiz bir iş yaptığınızda veya sevdiğimiz birinin yanında olduğumuzda zamanın nasıl akıp gittiğini anlamayız. mesela ilk defa gittiğimiz bir yol çok uzun gelebilir ama o yola her gün tekrarlar sak yavaş yavaş kısa aldığını fark edebiliriz aslında mesafe aynıdır kat edilen yol aynıdır ama sadece alışırız , tekrarlamak zamanın daha hızlı geçmesi geçtiğini anlamamızı sağlar.

0

bu konuda herkesin düşüncesi farklıdır. kimisi zamanın yavaş gectiğini düşünürken kimisi hızlı geçtiğini söyler. mesela cezaevinde ceza ceken birisi zamanın agır geçtiğini söylerken barlarda sabahlayan birisi zamanın çok hızlı gectiğini hiç bir sey anlamadıklarını söylerler. benim bu konudaki şahsi görüşüm zamanın hızlı geçtiğinidir. her gecen saniye yolun sonuna giden bir adımdır. ölüme yaklastıgımızı hissetmek mümkündür.

0

aslında zaman her zamanki süresinde akıp gidiyor. ama işimiz ya da yaşadığımız olayların hareketliliğş bize bu hissi veriyor.

1

zaman sana çabuk geçiyor olabilir bana hiçte çabuk geçmiyor su bir sene çabuk geçsin başka hiç birşey istemem ben kardeşimi gönderdim bugün askere o bir sene geçende dönsün saq salim inşallah tüm askerlerimiz saq sağlim gelsn inşallah

1

zamanın çok hızlı geçmeside kıyamet alametlerindendir 1 yıl 1 ay gibi 1 ay 1 hafta gibi 1 hafta 1 gün gibi kısa sürecek. şuan tam olarak bunu yaşıyoruz zaman çok hızlı akıyor