0

kendime çok fazla zaman ayırırım ve kendime zaman ayırmayı severim . yürüyüş yaparım temiz hava alırım kendimle sertleşir sohpeti ederim . üzgün olduğunda kendimi motive etmeye çalışırım . yazı yazarım kendimi daha iyi hissetmek için veya kitap okurum . düşünürüm bir şekilde kendimle kalır ve kendi kafamın içersinde birseylere toplamaya düzenlemeye çalışırım .

0

p3k de zaman ayırmıyorum ne yazık ki. hayatın telaşesi içinde kaptırıp gidiyoruz kendimizi. nwye ihtiyacımız var diye durup kendimizi dinlediğimiz bile yok... kendimiz için yaptığımız en özel şey uyumak için ayırdığımız zaman.

0

dinlenmek ve uyumak kendim için ayırdığım en güzel zaman dilimi. diğerlerine pek fırsatım olmuyor, zamanım olsa da halim olmuyor. bu yüzden kendime kaliteli bir zaman ayıramıyorum açıkcası.

1

kendime ayırabilicek çok zamanım varken nedense daha saçma şeyler yapmayı tercih ediyorum aslında yapmayı en sevdiğim şey kendimle yalnız kalıp sevdiğim şeyleri yapmak

0

aslında büyük bir zaman çerçevesi içerisinde kendimle başbaşayım, kendi isteklerimi çoğunlukla yaparım kendime iyi vakit ayırıyorum.