0

bende öyle sanıyordum ama değil mis internet sitesinde görmüştüm ve gerçekten çok üzüldüm bizim saf temiz duygularımızla oynamışlar belki yanlış haberdir bilmiyorum ama öyle yazıyordu ki herkezin günahı kendine biz üstümüze düşeni yaptık

0

nasıl bir zararı olucak mavi kapağın onu anlayamadım. ben veriyorlar diye biliyorum vermezlerse de onların günahı valla millet sonucta bir amaç uğruna iyilik için yapıyorlar yapanlar yollanan yerlerin insafina kalmış gerisi vermiyorlarsa da bilemiyorum hic vermediler diye duymadım ama öyle birşey olsa insanların haberi olur sessiz kalmaz diye düşünüyorum.

0

mavi kapak toplamanın ne gibi bir zararı olabilir ki? en fazla topladığımız yerlerden bulduğumuz mavi kapaklar bize mikrop bulaştırır o kadar. allah gönül mikroplu bulaştırmasın kimseye. hastalıklar atlatılır. önemli değildir. ben de gerçekten sandalye yapıldığını düşünüyorum mavi kapaklarla, çünkü bir değil iki değil birçok insan topluyor. buna büfelerde bazen ben görüyorum ki poşetler içinde mavi kapaklar var ve insanlar bulduklarını ya da o büfeden aldıkları şeylerin kapağını geri oraya koyuyorlar dır diye tahmin ediyorum. bu uygulamayı destek veren birçok kardeşimiz var ve bizim için niyet önemli. eğer bir topladığımız şeyi zararlı bir yere kullanılıyorsa da bu kendi vicdanlarına kalmış, allah emellerine yol vermesin, imkan vermesin.

0

ben sandalye verdiklerini biliyordum,bir ara yurume engelli kardeslerim icin toplamistim.