1

galatasaray çocukluğumdan beri gönlümün galibi. bir gece galip gelememiş çok mu her gece galatasaray'ın gecesi. gaz geldim.

0

galatasaray takımı büyük ihtimalle yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkmasını bekliyorum. çünkü takım içerisinde oldukça büyük eksikler var ve bunu fatih hoca düşünerek altyapıdan oyuncular bile getirmiştir. galatasaray dünkü kura çekiminde benfica takımı çıkmıştır. galatasaray takımı fatih terim önderliğinde daha çok avrupa maçlarına önem verdiğini aslında görüyoruz. galatasaray istediği sonucu bu akşam çok rahat bir şekilde alacaktır ve fark atacaktır. galatasaray taraftarı büyük ihtimalle büyük bir ilgi göstereceği bir maç olarak görüyorum bu maça aslında çünkü takımın bu sıralar enerji ihtiyacı var. taraftarın desteği her zaman galatasaray takımına olmuştur ve özellikle evindeki maçlarda tamamen stadın full olduğunu görüyorum. galatasaray açısından bu maç aslında biraz olsun formalite amaçlı bir maç olarak ve antreman maçı gibi düşünüyorlar diye tahmin ediyorum. eğer genç yetenekler bu maçta kendini gösterebilirse takımda yer alma ihtimalleri var aslında. inşallah galatasaray takımı çok başarılı bir maç çıkartır ve daha iyi yerlere geleceklerdir. fatih terim bu maçı biraz olsun önemsiyorsa galatasaray takımı çok ciddi bir şekilde sahada görürüz ve farklı bir spor olarak ortaya çıkar aslında.

0

bu akşam ben galatasaray'ın çok rahat bir şekilde galibiyet elde edeceğini düşünüyorum. çünkü oynadığı takım 3 lig ekiplerinden keçiörengücü takımıdır. galatasaray özellikle fenerbahçe derbisinden sonra bayağı bir düşüşe geçti. ancak bana göre bu düşüş devam edecekdir.birlikte ancak galatasaray'ın ben ziraat türkiye kupası'nda biraz daha önem vereceğini düşünüyorum. çünkü ligi şu an başakşehir alınmış gibi gözüküyor. ben galatasaray'ın bu sene ziraat türkiye kupası için mücadele vereceğini düşünüyorum. özellikle uefa avrupa ligi'nde benfica takımı ile eşleştiler.bana göre galatasaray bu oyunda benfica takımına kesinlikle elenecektir diye düşünüyorum. ben galatasaray'ın lig'de ise şampiyonluk mücadelesi vereceğini düşünmüyorum. çünkü bu sene gerçekten çok eksik bir kadro yapısı ile oynuyor ve çok sakat veriyor diyebilirim.özellikle fenerbahçe derbisinden sonra teknik heyete kadar bir sürü kişi ceza yedi.ve takımın motivasyonu o sıralar düştü. bana göre o derbiden son ona olanlar oldu diye düşünüyorum. ancak bugünkü maçta galatasaray'ın ne olursa olsun galibiyet elde edeceğini düşünüyorum.