0

anadolu efes takımı o gün oynanan maçta gerçekten rakibini adeta dağıttı diyebiliriz. çünkü baktığımız zaman anadolu efes yüzü geçip bir sayı attı, ancak rakibi 70'li rakamlarda kaldı. gerçekten anadolu efes takımı bu sene çok başarılı bu yıl geçirdiğini söylememiz mümkündür. baktığımız zaman euroligde çıktıkları 13 maçta 9 galibiyet alarak bana göre çok güzel bir başarı elde etmiştir diye düşünüyorum. ligde ise anadolu efes yine güzel bir galibiyet serisi alarak fenerbahçe'nin hemen arkasında bulunuyor. euro lig'de fenerbahçe'yi yenebilen tek takım şu an için anadolu efes'dir. umarım 2 türk takımımızda euroleague de bizi final four'a kalarak gururlandırır.

0

evet anadolu efes 1 den 1 alır. buducnost denen takım kendi evinde bile 60 sayıya kadar yükselebilmiş en çok. o yüzden anadolu efes 4. sırada zaten diğer takım puan sıralamasında 15. 16. sıralarda. anadolu efes kazanır bugün saat sekizde.

0

anadolu efes takımı büyük bir ihtimalle bugün kazanacağını ve daha iyi yerlere gelebilecek bir takım görünümünde. özellikle kadro olarak bu sene çok iyi olduklarını ve teknik adamlarının da oldukça başarılı olduğunu düşünüyorum. özellikle taraftarları her maç destek veriyor ve daha iyi yerlere gelebilmesi için takımın başında duruyorlar. inşallah bu akşam da sahadan galip gelirler biraz olsun rahatlarlar. avrupa basketbolu bizim için çok önemli ve dünya genelinde de büyük ilgi gördüğünü söyleyebilirim. anadolu efes takımı biraz olsun hücum hattında oldukça başarılı ama savunmaya baktığımız zaman çok açıklar veriyor ve kolay sayı yiyorlar. inşallah zevkli bir maç olur ve izleyici ve seyirci olarak güzel bir maç çıkarmalarını bekliyorum.

0

baktığımız zaman anadolu efes gerçekten bu sene çok iyi bir ivme yakaladı diyebiliriz. özellikle ergin ataman takımı gerçekten çok iyi düzeltti.anadolu efes euroleague'de çok iyi gidiyor ve şu an dördüncü sırada yer alıyor bana göre son oynadığı 2 maçı da kazanabilirdi ancak kendi hataları yüzünden kaybettiler.özellikle real madrid maçında 4 periyot 14 sayı önde girmelerine rağmen real madrid maçını kaybettiler. son oynadıkları 2 maçı kaybettiler bana göre bu maçta kesinlikle galibiyet alıp üst sıraları hedeflediklerini düşünüyorum.ben anadolu efes'in bu sene euroleague final four oynayabileceğini düşünüyorum. çünkü gerçekten çok iyi bir basketbol oynuyorlar ve çok zevkli bir basketbol oynuyorlar benim anadolu efes maçı hakkındaki düşüncelerim bu yöndedir.