0

çayı şekerli içmek oldukça zararlıdır. çünkü şeker insan vücuduna zarar verir. o yüzden uzmanlar üç beyazdan uzak durmamızı söylemiştir. gerçek çay tadının şekersiz içildiğinde anlaşıldığı söylenir. hatta ben eskiden çayımı çok şekerli içiyordum .sonra arkadaş çevrem de herkesin şekeri azalttığını gördüm .bana da azaltmam gerektiğini söylediler. ben de çayıma şeker atmayı ondan sonra iyice azaltmaya başladım. ben şu an oldukça şekersiz içiyorum gayet de tadı güzel eskiden çay değil şerbet içermişim resmen. hem şeker dişlerimizi çürütüp dislerimize zarar veriyor.

0

bence pek bir yararı yoktur ben mesela şekersiz icemiyorum aslında bırakmayı denedim ama bırakamıştım ya o dahi şekersiz içmenin ne gibi yararı olabilir ki .

0

ben icemiyorum şekersiz çay şekerli çay zararlı ama şekersiz de çay icemem asla

0

çoğu insan genellikle çayını şekerli içer ama bazıları var ki çayımı şekersiz tercih ediyorlar. aslında çay şeker atılması gerçekten vücudumuza aşırı şekilde kilo almamıza sebep oluyor. şekersiz olması gerekir ki almamamız için.şekersiz çay insanın kilo vermesine yardımcı olur ve özellikle de insanın yüzündeki sivilcelerin artmasına engel olur. şekersiz çay tüketilmesi insanın vücudunun su dengesini önemli derecede korur daha çok. özellikle de metabolizmayı hızlandırır aslında bütün şekersiz gıdalar içecekler insan vücudun metabolizmasını hızlandırır. başka bir faydası ise kanser hücrelerinin oluşmasını engeller. artık günümüzün en ölümcül hastalığı olan kanser olmamak için şekersiz çay içmek özellikle önemlidir. şeker hastası olma özelliğini yani riskini azaltır. şekerli hastalar hiçbir şekilde çayı şeker atmamalıdır bu onlar için aslında bir faydadır. genel anlamda şekersiz çay içmenin faydaları bunlardır.