0

aykut kocaman fenerbahçe nin şu anki teknik adamıdır. fenerbahçe kulübüne sezon başında hollandalı teknik adam geldikten sonra kötü gidişatı devam neden fenerbahçe kulübü takımdan göndermiştir. özellikle fenerbahçe taraftarının aykut kocaman gibi yetenekli teknik adamla istediklerini söylemişlerdi. eski zamanlarda fenerbahçe antrenörlüğünü yine yapmış kişidir. şu andaki takımın halini görmüş ve nasıl toparlayabilirim diye planı yapmıştır bence. ligin ikinci yarısında büyük ihtimalle çok iyi transferler yapacak ve fenerbahçe kulübünü biraz olsun düşme potasından kurtaracaktır. eğer yabancı bir teknik adam gelmiş olsaydı fenerbahçe kulübü daha kötü durumlarda olabilirdi. özellikle fenerbahçe kulübü bu sezon en ağırlık verecek yer tabii ki de türkiye kupası olduğunu hepimiz biliyoruz. bu sene avrupa ligi'nde başarılı iş çıkaramaz ve kupayı alamazlarsa önümüzdeki sezon avrupa ligi'ne katılamazlar. avrupa ligi'ne katılabilmesi için en büyük ve en önemli türkiye kupası'nı alması gerektiğini bilmemiz gerekiyor. tabii ki şu ana kadar bütün maçlarda karşı rakiplerini eledi ve ilerlemeye devam ediyor. büyük ihtimalle final maçına kadar gidecek ve kupayı orada kaybedecek gibi hissediyorum. çünkü fenerbahçe kadrosu bu haliyle devam ederse pek fazla iş yapamazlar. büyük ihtimalle de forvete ve defans bölgesine çok kaliteli isimler alacaktır aykut kocaman gibi teknik adam. inşallah fenerbahçe ligin ikinci yarısında biraz daha başarılı performansı ile sahada görürüz.

0

aykut kocaman sakarya spordan fenerbahçeye transfer olan fenerbahçe'de gol krallığı ve şampiyonluklar yaşamıştır.futbolu bıraktıktan sonra hocalık yapmaya başlamıştır2010-2011 yıllarında fenerbahçeyi şamiyon yapmıştır. ayrıca fenerbahçeyi uefa da yarı final oynatmıştır.daha sonra konya sporla ilk kez konyaya türkiye kupasını kazandırmıştır.geçen yıl tekrar fenerbahçeye gelmiş o kadroyla ligde ikinci olmuştur. bu sezon 15 gün önce tekrar konya sporla anlaşmıştır.genelde defansa çok önem veren başarılı bir hocadır.

0

aykut kocaman türkiye futbolu içerisinde en önemli kişilerden biridir aslında. oynadığı futbol gerçekten çok kaliteli olarak görüyordum. şu anda teknik adamlık konusunda oldukça da başarılı. özellikle fenerbahçe teknik direktörlüğü yaparken oldukça başarılı bir performans sergilemiş ve taraftarın sevgisini kazanmış bir teknik adam görünümü veriyor bana. türkiye'de kolay kolay bunun gibi teknik adamlar gelmiyor. özellikle yönettiği takımlar da ve oynadığı takımlarda türkiye genelinde çok sevilen ve oynadığı oyundan çok memnun olan kişiler vardı. bakıldığı zaman bazen teknik adamla o kadar kötü olduğunu düşünen kişiler var ki onların nasıl bir kişi beklediğini anlamış değilim açıkçası. aykut kocaman'ın aslında ben teknik adam olarak milli takımın başında düşünüyorum. çünkü türkiye'deki bütün oyuncuları tanıyor ve hangi oyuncunun hangi kapasiteye sahip olduğunu bilen bir kişidir ve bu da türkiye futbolunun biraz olsun gelişmesini sağlayabilir. özellikle milli takımımız bu sıralar çok kötü gidiyor ve aykut kocaman gibi değerli bir kişiye ihtiyacı var aslında. aykut kocaman şu anda teknik adamları gayet başarılı bir şekilde ilerliyor ama takım içinde bazen sıkıntılar yaşandığı için takımlardan ayrılabiliyor. inşallah ilerleyen zamanlarda daha büyük kulüpler yönetir ve gerçekten çok sevdiğim bir teknik adam olarak görüyorum ben kendisini.

0

aykut kocaman, ülkemizin gelmiş geçmiş en iyi futbolcularındandır.ve bana göre ülkemizin en iyi teknik direktörlerinden birdir diye düşünüyorum. aykut kocaman fenerbahçe altyapısından yetişti diye biliyorum. ve fenerbahçe futbol takımının yıllarca formasını giyen aykut kocaman fenerbahçe takımının şu an gelmiş geçmiş en golcü oyuncusudur diye biliyorum. aykut kocaman kariyerinde fenerbahçe'de en başarılı olduğu senelere geçirmiştir. daha sonra aykut kocaman teknik direktörlük görevi yaptığı fenerbahçe'de birçok başarıya ulaşmıştır. özellikle 2010-2011 senesinde fenerbahçe'yi şampiyon yapmıştır.daha sonra 2012 senesinde fenerbahçe'ye uefa avrupa kupası'nda yarı finale kadar götürmüştür.bana göre aykut kocaman bir sistem hocasıdır diye düşünüyorum. çünkü takımda sistemi oturttuğu takım gerçekten çok başarılı olabiliyor aykut kocaman ondan sonra fenerbahçe'nin başına iki kez daha geldi. ve iki kez ligi 2. sırada bitirdi kılpayı şampiyonluğu kaybetti diyebilirim. ben aykut kocaman'ın değerini gittikten sonra anlayanlardan biriyim.bana göre şu anki takımı tam bir aykut hoca lazımdı diye düşünüyorum. ali koç bence çok büyük bir yanlış yaptı. ve hollanda ligi'nde görev yapan bir teknik direktörü getirdi kesinlikle aykut kocaman'ı devam edilseydi şu an ligde ben en az 2 olacağımızı düşünüyordum. aykut kocaman şu an konyaspor'un başına geçmiş bulunmaktadır. ve bana göre konyaspor'da da çok başarılı bir sene geçirecektir diye düşünüyorum. zaten konyaspor'u aykut hoca geçmiş senelerde 3 sırada bitirdi.ve uefa'ya götürdü. ancak konyaspor bana göre nankörlük yaparak aykut kocaman'ı yolladı diye düşünüyorum.daha sonra işte fenerbahçe'nin başına geld.ve geçen sene fenerbahçe'nin harika bir sezon geçirdi. ancak sene sonunda şampiyonluğu ulaşamadı.sene sonunda sevinen ekip galatasaray futbol takımı oldu.bana göre şu anki takımı adam edecek bir teknik direktör varsa o da aykut kocaman'dır. tamam ersin hoca çok iyi bir hocadır ancak baktığımız zaman bu kadroyla ersun hoca'nın bir şey yapacağını söylemek mümkün olmaz. ancak aykut kocaman'ın çöpleri adam ettiğini hepimiz biliyoruz. benim aykut kocaman hakkında sizlerin vereceğim bilgiler bu yöndedir.