0

bana göre kesinlikle bir zamanlar çukurova daha güzel.arka sokaklar'ı zaten artık izlemek dahi istemiyorum çünkü kaç yıldır oynuyor ve artık sıkıldım o diziden. sadece ilk çıktığı sıralarda izliyordum ve daha sonra bıraktım ve bir daha hiç izlemedim şu anda hiç izlemiyorum. ama bir zamanlar çukurovayı ilk yayınlandığı günden beri izliyorum. şimdilik güzel gidiyor. umarım hep böyle gider. her türk dizisinde olduğu gibi sonunu berbat etmezlerse bir zamanlar çukurovayı izlemeye devam ederim.

0

bir zamanlar çukurova daha güzel çünkü yeni ve heyecanlı

0

kişiye göre değişiklik gösterebilir,biz bir zamanlar çukurova dizisi izliyoruz.

0

bir zamanlar çukurovayı beğenen çok kişi var ama ben hiç izlemedim . arka sokaklarıda çok izlerdim ama o kadar uzattılar ki artık izlemiyorum . bi yerden sonra eski tadı kalmıyor . bir de oyuncusu çok değişen dizilerden sıkılıyorum ben .

0

ben arka sokakları izliyorum yıllardır vazgeçmeden sikilmam

0

eskiden arka sokaklar dizisinin çok izlerdim. ancak şu an artık izlemiyorum benim şu an televizyonda izlediğim tek dizi çukur dizisidir.o yüzden bir zamanlar çukurova dizisinde izlemiyorum.ama aralarından bir seçim yapacak olursam eğer, kesinlikle arka sokaklar dizisi daha kaliteli bir dizidir. çünkü 15 senedir yayın hayatına devam ediyor.ve çok başarılı kaliteli oyuncuların oynadığı bir dizidir. zaten reytinglerde de hepsi cuma günleri zirvede oluyorlar o yüzden hala final yapmadıklarını düşünüyorum.

0

normalde söylediklerin dizileri falan izlemiyorum ama diğerlerine göre bence arka sokaklar en güzel dizi arka sokaklar falan eskiden izliyordum.. şu an izlemiyorum zaten reytinglerde iyi başarılı yani arka sokaklar dizisi tutulan bir dizi yani kaç sezondur da oynuyor.