0

hiç bisiklete bindiniz mi?

13 cevap
0

bisiklete çok bindim. hatta ilk bisikletimi de hatırlıyorum. pinokyo bisikletlerdendi. arkasında oturma yeri önünde de bir sepeti vardı. gidonu falan oldukça farklı oluyor o bisikletlerin. sonraki bisikletim ise karne hediyesi olarak alınmıştı. sarı bir bisikletim vardı, bisikleti tam anlamıyla sürmeyi onda öğrendim aslında. bisiklete en son üniversitede arkadaşlarımla kiralayıp binmiştim. ondan sonra bir daha binmedim sanırım.

0

evet cok bindim hatta kucukken bi tane bisikletimiz vardi kardesimle kavga ederdik o ben bincem derdi bende ben bincem derdim birbirimizi doverdik en sonra 7 ay once bindim hamileyim karnim burnumda adalarda bisiklet kiraladik binerim surerim sandim amma velakin pedallari ceviremedim sonra bi daha da bisiklet kullanmadim ama kullanmak istiyorum seviyorum cunku

1

hayır ben hiç bisiklete binmedim niye çocuk yaşta iken neden büyük olduğunda hiçbir şekilde bisiklete binmeden hatta bisikletten korkuyorum kendim binmekten korkuyorum. hem de biri bindiği zaman caddelere çıktığı an bisikletten gözüm korkuyor.

0

evet, küçükken binerdim.teyzem almıştı en sonki bisikletimi.böyle pembeli beyazlıydı.çok da severdim.arada bakıyorum eski fotoğraflarıma, sahilde hep sürermişim.teyzemin de vardı hatta beraber sürerdik istanbul'da.

0

evet daha önce bindim binmeyide çok severim güzel bir aktivite oluyor bence süremeyeler için acil öğrenmelerini diliyorum

0

evet bindim. çok severdim ve hala da seviyorum. fırsatını buldukça binerim. arada bir mahalledeki çocukların bisikletini alıp kaçarım desem yeridir :))

0

evet çocukluğumun ilk başlangıcı olan bisikletti bisiklete ise ben köyden samsuna gittik babamla ama babam istanbul da çalışıyordu biz samsun da koydeydik babamla rus pazarı vardi gittik orda alışverişte babam bana dedi bisiklet alayım dedi bende çok sevindim ozaman 3. sınıfa gidiyordum sanırım aldık indim koyle ilçenin arasi 5 km babam yurume gidelim dedim arkda denge tekerleride vardi o sayede 5 km yolda düşe kalka babam itti azda sonra yavaş yavaş ogrendim sonrasında tabiki köye geldim bir de köyde bayir aşağı uçtum bu şekilde ogrendim hemde bisiklete bindim.

0

çok binerdim küçükken şimdi olsa ya düşerim ya da güzel binerim çocukluktaki gibi

0

çoçukken bisiklete çok bindim.bisiklet kullanmak güzel bir şey.bazı ülkelerde herkes bisiklet kullanır .trafik sorunu da yaşamazsın.bizim ülkede böyle bir alışkanlık yok.

0

evet bindim ve halende binmeye devam ediyorum işte çalıştıgım için işe gidip gelip sipariş götürüyorum ve bisikletle olduğu için gidiyorum bisikleti yaşlı insanlar bile sürüyor çünkü bisikleti sürmek spor dalıdır ve bisiklet bacak kaslarımızı çalıştırmaktadır bisikletiniz varsa sürün yoksa alın bisiklet uzak mesafelere kadar gidiyor ve cebinden para bile çıkmıyor gerçekten onnumara.

0

evet küçükken çok bisiklet sürmüştüm bulunmaktadır.size küçük bir anımı anlatmak isterim.bir ara benim bir bisikletim vardı ve pedalını geriye çevirince fren tutuyordu. bir ara yokuştan hızlıca inerken pedalı geriye çevirdim ve fren tutmadı.ve bizim oraya gelen bahçıvanlar dan birine çarptım,ve adeta ölümden döndüm diyebilirim. bisiklet sürmek çok zevkli bir şeydir ancak en az 10 yıldır sürmüyorum.

0

evet çocukluğumda bisiklete çok bindim. bekarken de binmiştim hatta o yani seviyorum ben bisiklete falan binmeyi hoşuma gidiyor ama evlendikten sonra hiç binmedim bisikleti ani bisiklet sürmek bence çok güzel ben de sürmeyi çok seviyorum şu an bile olsa sürerim.. yani hiç tereddüt etmeden ama işte evlendik artık eskide kaldı diye düşünüyorum. çünkü benim eşim izin vermez yani bisiklet sürmeme ama şu an izmir'de olduğum için olsaydı sürerdim ne de olsa o yok yani. :)

0

evet bindim,kucukken baya surerdim sokak aralarinda.:)