0

sorumanide aklımıza soru gelmez ise cevaplara yönelmek gerekir eğer cevap verilecek soru yoksa da bekleriz ne yapalım artık.

0

aklina soru gelmiyorsa cevaplara yönelebilirsin... cevap vermek, soru sormaktan daha çok kazandırmaktadır cünkü.

0

soru aklima gelmeyince cevap veriyorum. genellikle de cevap vermeyi daha çok seviyorum. sırf soru sormuş olmak için soru sormayı sevmiyorum. entresan bilgiler yada benimde yeni öğrendiğim şeyleri soru olarak paylaşıyorum genellikle.

0

aklımıza soru gelmiyorsa cevap veriyoruz cevaplicak soruda kalmadıysa öyle beklemekten başka çare yok. gerçi ben şu an cevaplayacak soru bile bulamıyorum.. çünkü fazla kimse soru sormuyor. benim de keşke aklıma soru gelse ben de sorsam zaten geldikçe de aklıma soruyorum. öyle saçma sorular da sormak istemiyorum bence gerek yok diye düşünüyorum. bence burada emek vermek daha önemli öyle her önüme gelen soruyu sorunca emek verdiğimi düşünmüyorum, bu sefer de hak ederek kazanmak istiyorum. burada en önemlisi keşke herkes de böyle düşünse en azında sitede saçma sorular olmamış olur diye düşünüyorum.

1

sorumani de aklina soru gelmezse,cevaplara yogunlas derim.veya sorulan sorulara bak farkli yonde sorular sor.

0

cevap yazabilirsin... mesela suan cevaplara odaklansan daha iyi... sorularinda hala imla hatalari mevcut.... yani mumkunse sen cevaplarda kal.

0

aklımıza soru gelene kadar beklemeliyiz ya da eski sorulara cevap verebiliriz.:)