0

ben yılbaşında tanıştığımız ilk günden ilk mesajdan o güne kadar olan konusmalarimizi özel bir kitap haline getirmistim. evet hatun yazar olunca büyük bir hediye oldu onun için. neticede ilk mesaj ileride duygusal anlamda çok önem taşıyor. eğer elinizde bütün mesajlarınız duruyorsa bunu deneyin derim. 150₺ gibi bir ücrete matbaalar istediğiniz şekilde kitap yapıyorlar.

0

ona yılbaşında hoş bir süpriz yapabilirsin. en çok nelerden hoşlanıyorsa , o tarz bir hediye alabilirsin. kadınlar genelde çiçek ve ayıcık tarzı şeyleri çok seviyorlar. tabi bunlar küçük şeylerle mutlu olabilen kadınlar. diğer türlüsü altından aşağısını almasan mutlu edemessin. o isin uyanıklık tarafını düşünür. sevgilini en iyi sen tanırsın. ona göre yazar kardeşlerimden tiyo alarak iyi bir hediye seçimi yapabilirsin.

0

özel hediyeler almak istiyorsan kişiye özel kutular, takılar veya fotoğraf çerçeveleri alabilirsin.

0

kendi el becerin varsa ona kolye yapabilirsin bileklik veya resmini yoksada güzel bir süpriz yap sonsuzluk kolyesi alabilirsin uzun zamandır istediği bir şey varsa o da olur veya bir kutu hazırla güzel duygularını anlatan bir mektup yaz güzel bir resminizi koy içerisinede güzel bir kar kar küresi olabilir veya kolyeyi koyabilirsin veya anılarınız ile ilgili şeyleri koyabilirsin örneğin ilk gittiğiniz sinema bileti olabilir çok pahalı bir hediye olmasın manevi yönü yüksek şeyler daha uygun olur

0

gidip koca bir demet gül alabilirsiniz yada bir ayi hatta altin bir kolye ,tektas yada yani aklima birsuru sey geliyor bunlari alip guzel bir surpriz yapabilirsin yada onu akşam yemeğine goturebilirsin.

0

bence işin maddi boyutundan ziyade manevi boyutuna odaklan onun için yılbaşına kadar gitar öğren bir ateş yak ve ona beste şöyle ve ayrıca mesaleyi unutma derim