0

evet fakat sigara içen yada bi bağımlığı olan kişiler için oldukça zor bir yarışma

0

survivor yarışmasına katılmak istemem ben çünkü survivor oyuncuları ve yarışmacıları gerçekten çok zorluk çekiyorlar açlık çekiyorlar yani çok zor görevleri vardır ama ben o görevlerinden biri aç kalmaya hiç dayanamıyorum çünkü ben aç kalınca kendimi kaybedecek kadar sinirli oluyorum onun için survivor yarışmasına hiçbir zaman katılmak istemem ben.

1

öncelikle yüzme bilmiyorum. açlığa da hiç dayanamam. bu yüzden survıvor, katılmayı düşüneceğim son yarışmalardan biri olurdu muhtemelen.

0

hayır tabii ki de katılmak istemezdim çünkü gerçekten aç kalamazdım herhalde.aç kaldın mı sinirlerim daha fazla olur ve herkesi bilmiyorum ne yaparım orada döverim herhalde daha büyük şeyler olabilir. o yüzden bence çok saçma bir program insanlar aynı yerde kalıyorlardı aynı yerde yatıyorlardı yağmurun altında yağmur üstlerine üstlerine geliyor düşünüyorlar herhalde.şimdi ise barakaları ayırdılar erkek ve kız olarak yani toplumun cinsiyet ayrımcılığı mı burada yaptılar insanlardan tabii ki de tepki gördü bu durum. ben katılmadım zaten katılmayı düşünmüyorum açıkçası orada yapamazdın hiçbir şekilde 5 ayını orada geçireceğimi en azından evde otururum daha iyi.

0

aslında katılmak isterdim çünkü ben çok hareketli bir insanim ama orda kapkara olmak falan istemiyorum o yuzden gitmem.

0

isterdim çünkü acunun yanından geçen ünlü oluyor oraya git yarışamasanda kavgacı ol hır gür çıkar birazda performansın iyi olsun turabi gibi de bir kaç kamyon arkası yazısı bil ondan sonra da gelsin paralar programlar bunların dışında gitmek isterdim çünkü aç kalmak doğaya karşı mücadele etmek neye ne kadar dayanabilirim bunu görmek istiyorum ayrıca üniversite de survivor a katılan hasan yanlızoğlu okulumuza gelmişti yiyecek vermiyorlar mış kesin bilgi yayalım ayrıca da turabi bizim gördüğümüz şeylerin dışında ne pislikler yapmış acun un niye atmadığınıda bilmiyorum ama büyük ihtimalle reyting içindir

0

survivor yarışmasına katılmak isterdim. güzel bir yarışma aslında. vahşi doğanın kanunlarına karşıngelmek hemde aç kalmak gibi bir ihtimalimizde var. aç kalarak vahşi doğayla savaşmak çok zor olsada çok eğlenceli oyunlar bulunmaktadır. burda olmak için her insan can atar. heyecan, andranalin, korku, endişe gibi duyguların hep birlikte yaşandığı bunyarışmada bulunmaktadır. bu yarışma birçok insan katılmış ve zorlu süreçlerden geçmiştir. bende munzur süreçleri gö önüne alakart bu yarışmaya katılmak isterim.

0

hayir sahsen ben istemezdim,zaten sacma buluyorum o yarismayi.ulkemiz de neden bu kadar cok tutuyor onu anlamis degilim.