0

valla sadece demet akalinin degil tum sanatcilarin eski sarkilari daha guzeldi. gun gectikce hersey degisiyor. ama yinede arada bir guzel sarkilar cikaranlar oluyor. ben hep eski sarkilardan yanayim. yeniler artik klip olarak da söz olarak da benim icin cok anlam ifade etmediginden dolayi eski sarkilari dinliyorum genelde. ama insallah boyle ruha hitap eden unutulamayan sarkilar cikarirlar sanatcilar .

0

kesinlikle evett zaten eskide kalan her şey çok güzeldi şuan ki olduğumuz dönem bence iyiye gitmiyor demet akalının da eskiden olan şarkıları bence daha güzeldi

0

demet akalın gerçekten başarılı bir sanatçı olarak görüyorum. fakat eskiden söylediği parçalar daha dikkat çektiğini düşünüyorum. şu anda yine yeni şarkılar piyasaya sürmüş durumda. ama eskisi kadar dinlendiğini zannetmiyorum. biraz daha gündemde olan şarkı sözleri ile ve hareketli olması daha iyi olur. dinleyici genelde şarkının ritmine baktığını biliyoruz. bu yüzden ne kadar hareketli parça piyasaya sürerse demet akalın o kadar takip edildiğini görebilirsiniz.

1

valla demet akalın'ın genel olarak eski yeni şarkılarını pek beğenmiyorum. sürekli atarlı giderli şarkılar yapıyor kadın. sesi de çok güzel değil bence. hele canlı söylediği zaman çok fena. o yüzden aynı standartlarda ilerleyen bir şarkıcı olduğunu düşünüyorum. eski yeni hep aynı. sıradan ve basit yani .

0

şimdikide önceside süper olmuş gerçekten