0

tavsiyeniz uzerine yarismayi bırakmadım nasil buldunuz beni?

ilk 10 a girmeme az kaldi umarim geri dusurmezler beni

6 cevap
0

yani kardeşim yarışmaya girebilirsin. tabii sevindim senin adına uzun bir cevaplar verirsen en azından kimse seni geçemezsin yarışmada yerine alabilirsin. daha 13 gün var sanırsam yanlış bilmiyorsam yarışmanın bitmesine yani 31 aralığa kadar devam ediyor. elinden geleni yap bence ilk ona gir bence senin için daha iyi olur.

0

iyi yaptınız miss crazy mutlu oldum bu kararınıza.yarışmak istiyorsunuz zaten neden bırakiyorsunuz.biraz daha asılırsanız ödülünüzü de alırsınız.neşeli sorularınız ve samimi cezalarınızla bunu hakediyorsunuz zaten.

0

öncelikle verdiğin karardan dolayı tebrik ediyorum sizi inşallah kazananda sen olursun...

0

bırakma tabiiii.. niye bırakasınn :) :) bol kazançlar bu arada :)

1

çok iyi bir karar verdiğinizi düşünüyorum umarım bir kısa süre içerisinde ilk ona girersiniz. eğer düzenli olarak sitede aktif kalmaya çalışırsanız eğer ilk ondan düşeceğinizi de zannetmiyorum. ufak bir çaba ile yarışmaya kalıcı olarak tutunabilirsiniz bence.

0

bol şanslar kardesim:)öncelikli olarak maddi sıkıntıların varsa çok doğru bir karar vermişin yarışmaya devam etmekle. umarim iyi bir kazanç elde edersin. yolu yaralimisken bırakmak ta doğru bir karar olmazdı zaten.hayirli bol kazançlar dilyorum sana.:)