0

ben sitede hiç yarışmaya denk gelmedim.artik yapılmıyor sanırım keşke yapilsada üç beş kuruş alsak.

0

takip etmiyorum ama bence tekel2000 adli uye alacak buyuk odulu

0

takip ediyorum en fazla vaktini harcayan çalışma yapan kazanır

1

evet listeye bakıyorum ama artık yoruldum gün geçtikçe zorlaşıyor ilk onda kalmak. tek istediğim artık benim de bir yarışma kazanmamdı. zaten onuncu sıradan öteye gidemedim. hak eden kazansın.

0

ben pek takip etmiyorum sadece neredeyim hangi sıradayız diye arada bakıyorum amacım sadece biraz daha kazanç yapıp daha sonra bırakıcam zaten.

0

valla takip ediyorum arada sizi de tebrik ederim gerçekten büyük başarı belli ki baştan beri büyük emek var zaten ortada . ben artık listenin pek değişmeyecegini düşünüyorum çünkü herkes hızlandı. anca öndeki hiç yazmayacak arkadaki öyle gecer farklar baya açılmaya başladı. o yüzden böyle kalir veya bir iki yer değişir sadece.

0

yarışmada pek olmadıgım için katılamadım ve ara sıra bakıyorum ve suanda sen birincisin ve güzel gidiyosun ve kaç haftalarca bı kişi hep 1. sırada sürüyodu ve sen onu artık geçmışın tebrık ederım gerçekten büyük iş başarmışın yarışmaya katılmaya pek fısatım olmuyor zaten atak ve geçış yapapam sürekli aktif birisi değilim öğrenciyim okuldayız bütün gün ve sorumanıye eve gelınce ara sıra girıyorum gunluk 2-3 lira falan kasmaya çalısıyorum yanı öyle damlaya damlaya göl yapmaya çalısıyorum diyebilirim fakat yani bundan sonra sankı kazançlarda düşüş var diyebilirim ve yenı yılda artık kazançlara zam gelmesının yanındayım böyle pek devam edilmıyo diyebilirim 2x kazanclı yarışma biraz sık gelse iyi olur ödeme talep etmeme az büz bişeyler kaldı ama bu aralar vermem sıkıntı diyebilirim öte yandan sorumanide bı sıkıntım yok ve güzel bir şekılde devam ediyoruz ve başarılı bi şekılde ılerlıyoruz bu kadar yani.

1

ya sen kazanacaksın gibi geliyor bana. çok uğraşamıyorum. uzun cevap yazmak çok zaman alıyor. kısa cevap vermekten de hoşlanmıyorum. sonuçlar hemen belli olacak mı acaba? yoksa analiz yapıp mı sonuçları açıklayacaklar.

0

sitedeki yarışmayı takip ediyorum .fakat kimin birinci olacağını bilmiyorum çünkü sadece kendimi düşünüyorum ve tek derdim ilk 10 içerisinde yer almaktır.