0

ne olursa olsun 1 yaşındaki çocuğa bitsel yada doktor tavsiyesi olmadan ilaç verilmez evet çocuktur uyanır uyutmaz haklı olrak piskolojisi bozuluyor insanın kolay değil çocuk belli bir yaşa gelene kadar bütün anne babalar çok zorlu bir süreçten geçer ama bu iş ane ve bababya düşüyoru gerekirse sırayla bakacaklar ama asla herhangi bir ilaç kullanmamamk gerekiyor bitkiselde olsa

0

benim bebeğim devam 14 aylık ben de onu prakten şurup kullandım. tabii ki de hiçbir faydasını görmedim çünkü benim oğlum hiçbir şekilde uyumuyor ne yaptıysam rezene, anason ,papatya çayı bunların hepsini aldım ama hiçbir şekilde oğlum uyutamadım ve 15 aydır da uykusuzum ne yaparsam yapayım hiçbir şekilde oğlum uyumuyor ne yapacağımı anlamadım. evet yanlış bir şey normalde vermemiz lazım ama artık gerçekten psikolojim bozuldu, denemek istedim ama bir sonucunu alamadım. uykusuzluk gerçekten de çok zor şu an bile ayaktayım saat 7'de kalktım zaten oğlum gece 50 kere kalkıyor benim toplam uyuyorsam 3 saat falan uyuyorum. yani normalde doktorlar prakten şurubu önermiyor ama ben gene de mecburen verdim ama yarım çay kaşığı verdim işe yaramadığı için bir çay kaşığı verdim gene yaramadı daha fazlasını vermek istemedim, çünkü kalbe zararlı diye. yani yanlış olduğunu biliyoruz bunu en iyi anne olan anlar gerçekten de çok zor.

0

ben normal sipraktin kullandım valla çocuğuma.
yoksa benim psikolojim alt üst oluyordu.
milupa'nin ve hipp'in gece çaylarını aldım ama hiç fayda etmedi.
sipraktin'i kendim uyumadigim zamanlarda da içiyordum ona da verdim.
mışıl mışıl uyudu :)
bir zararını da görmedim.
ancak şöyle bir şey var, beni deviren ilaç üç, dört günlük kullanımdan sonra bizim pitircigi uyutmamaya başlıyor.
o yüzden her gün vermemek lazım.
faydasını goremezsiniz.

0

cok problem yaşıyorum bu konuda malesef kızım sabah 6 7 de uyuyor öğlen 4 5te kalkıyor naptiysak olmadi en son day night diye bir surup duyduk bitkisel doktor tavsiyesiyle cok kullanan var ama yanlış bir davranış mı olur bilemedim sadece düzenlene kadar bir hafta falan kullanmam lazım.