0

kesinlikle çok zor bir maç olacağını düşünüyorum. bu sezon schalke 04 domenico todesco yönetiminde adeta kabus gibi bir sezon geçiriyor. santrafor bölgesinde ki formsuzluk ve bitmek bilmeyen sakatlık problemleri onların başını oldukça ağrıtıyor. öte yandan leverkusen de işe inişli çıkışlı performans hala devam ediyor. iki takım arasında oynanacak olan bu karşılaşmada embolo ve huth un oynayabilecek durumda olmaları halinde fazlasıyla önemli olacak. gollerin çoğunluğunda imzası bulunan bu iki oyuncunun nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. öte yandan leverkusen de ise havertz ve brandtın performansları onlar adına maçın ne denli zor veya rahat geçeceğini belirleyen husus olacaktır. schalke için bu sezon tek olumlu olan şey porto galatasaray ve lokomotif moskovanın da bulunduğu gruptan 2. olarak çıkıp yoluna şampiyonlar liginde devam ediyor olmasıdır, öte yandan leverkusen ise uefa avrupa liginde gruptan 1. çıkarak yoluna tam gaz devam ediyor. bu maçta beraberlik tercihini ön plana çıkarmak istiyorum. özellikle gol atma konusunda çok büyük sıkıntılar yaşayan schalke'nin bu sıkıntılarının devam edeceği görüşündeyim, bitiricilik konusunda schalkeden çok bir farkı olmayan leverkusenin de schalke takım savunmasını geçip skora ulaşacağına çok ihtimal vermiyorum ve bundan dolayı beraberlik seçeneğini ön plana çıkarıyorum.

0

schalke 04 takımı almanya ligi'ni oldukça kötü başlamıştır. ama sonradan teknik adamlarla gönderdiler ve yerine başarılı bir teknik adam getirdiler. şu anda schalke 04 takımı toparlanmış durumda ve önüne gelen herkesi yeniyor. bayer leverkusen takımı geçen seneye bakarak daha güzel kadro kurduğunu görüyoruz. eğer eksik bölgelerini bayer leverkusen takımı tamamlarsa almanya liginde üst sıralarda yer alacaktır. schalke 04 takımı evindeki maçı taraftarın desteğini arkasına aldığı zaman daha farklı oynuyor. özellikle forvet oyuncuları şu anda çok forum'da olduklarını söyleyebilirim. inşallah çok zevkli bir maç geçmesini ve bol gollü bir maç olmasını bekliyorum.

0

bugün oynanacak schalke 04 leverkusen mücadelesini bana göre schalke 04 ev sahibi avantajını kullanarak maçı zorda olsa kazanacaktır diye düşünüyorum. baktığınız zaman schalke 04 ligde 15 puanla 15 sırada olduğunu görüyoruz. leverkusen takımı ise 18 puanla ligde şu an için 13 sırada var bana göre bu iki takımı almanya ligi'nin en köklü takımlarındandır. lig'de bu sene ikisi de çok kötü gidiyor bu maçta schalke 04 leverkusen yenerek leverkusen ile puanını eşitlemek ve sıralamada leverkusen takımının üstüne geçmeyi hedefleyecekdir. benim düşüncem bu maçta schalke 04 çok zorlanacakdır. maçı 10 gibi bir skorla kazanacağını düşünüyorum.

0

şalke kazanır gibi duruyor ama almanya ligi belli olmaz 2,5 üstü bitme olasılığı yüksek bir maç