0

yani bu eğer sevgili bir bağımlılıksa kimse unutulmaz değil ,vazgeçilmez de değildir.. elbet bir gün unutacaksın yani bu bağımlılıktan da kurtulursun sonuçta hani rabbim diyor ki kimi benden çok seversen onu senden alırım ,onsuz yaşayamam deme seni onsuz da yaşatırım. hani bence çok doğru söylemiş bir insana bağımlı olabiliriz ama karşımıza biri çıktığında o insanı mutlaka unutuyoruz. eğer bu bağımlılık bu değil de başka bir şeyse mesela alkol ,sigara, uyuşturucu ise yani ondan kurtulmak da beyninde bitireceğin bir şey zaten beyninde bitiremezsen hiçbir şekilde kurtulamazsın. önemli olan gözünde büyütmek ve kendine güveni cesaretli olup bu bağımlılıktan kurtulmak yani bunları yaparsan kurtulursun. heyer güçlü bir yapıya sahipsen. şimdi bağımlılık derken ne gibi olduğunu söylemediğin için ben ikisini de cevaplamak istedim.

0

öncelikle onsuz her şeyi yapabilecek güçte olduğunun farkında olmalısın. bireysel işlere, arkadaşlıklara yönelmelisin. başka arkadaşlıklar edinmelisin.

0

yani onu gozumuzde buyutmememiz lazim. cunku kimse vazgecilmez degildir. ona baglanmak veya baglanmamak bizim elimizde olan bir sey. baglandigimiz kisiye fazla anlam yukledigimiz icin vazgecemiyoruz. halbuki bulunmaz hint kumasi olmadigini bilirsek ve onun kotu yanlarininda oldugunu dusunursek bu sorunumuzu asacagimizi dusunuyorum. her insanin basindan geciyor malesef. birine baglanmak. ve onu canimizdan cok sevmek ve kiymet vermek. kimse kendi caninizdan onemli degil.

1

kendi kendine geçebilecek bir şey değil.
psikolojik tedavi gerekiyor bunun için.
obsesif kompulsif bozukluk türü bu da çünkü.
bir hastalık.

0

gözden ırak olan gönülden de ırak olur . uzak duracaksın görmeyeceksin düşünmeyeceksin bişey kalmaz ne bağlılık ne de başka birşey zaman herşeyin ilacıdır

0

birine bağlılık duygusu onu düşünmeyerek başka şeye bağlanarak geçer