0

allah ıslah etsin, alkol tüm kötülüklerin anasıdır. merak etme yakında gelecek zamlar ve vergi artırımları ile alkol tüketiminde mecburen azalacaktır.

0

valla aynı problem bende de var bence sal gitsin

0

yani bence içmemeye özen gösterin çünkü hayatını olumsuz etkiler içmek. kendini yorma kafanı takma ve stres yapma .

0

@culda ayrica yalan veya eksik soylememek icin ilerleyen aylar da muteahhitlik hedefim var bunuda ekliyim.:)

0

@culda ablam 35 e votka kalmadi :) en kotusu 45-50 den baslar.:)) benim ictiklerim ise 100-150 araliginda degisiyor.daha yanina mezesi icecegi derken 200 u rahat buluyor..
ben borsa,kripto para+faiz den gelirimi sagliyorum. sorumani de ise kendimi gelistirmek,cevre edinmek,kafa dagitmak icin takiliyorum.zaten para vaadini bu sitenin sonradan gordum ben.:)
zaten gecen aldigim 25 tl yi de sokak hayvanlarina yardim seklinde degerlendirdim.sahsi harcamalarima kullanmiyorum buradan gelen geliri.hep yardimlara gider..:)

1

içmeyi bende severim ama her gün içmek canım istemez. yenilecek yemeğe göre canım isterse ve de aklıma gelirse içerim. ama votka'yı çok sevmem.
evde duruyor absolut votka kenarda. ben kırmızı şarap ve rakıcıyım ama bomanti birayı da yazın çok içerdim, şimdi havalar soğuyunca canım istemiyor. arada inatçı öksürüğüm olunca eşim bana viski koyar ufak bardağa onu sevmesem de bir dikişte iç der, beni rahatlatır o.
siz çok içiyorsunuz.. sahi merak ettim sizin mesleğiniz nedir? en ucuzu olsa yine bir 35 i vardır votkanın da.

0

yavaş yavaş napiyorsun sen kendine gel içme ben sana demedim mi herşey olacağına varır sen birakirsin çok hırslı bir insansın senin onunde hayallerin var ve yapman gereken işlerin var hem daha yaşında genç ilerde pişman olacagin şeyler yapma bence sen iyi bir insansın sakin hatalar yapma senin ideallerin var hayalin var sakin onları bırakma ben sana ne dedim sen yaparsın tuttuğunu koparan bir insansın moralini bozma ve yoluna devam et ondan sonra herşey duzelir zaten sakin canını sıkma dunyalik şeyler için . hayallerini sakin yarım bırakma ilerde pişman olursun sonra.

0

yani kardeşim o senin elinde olan bir şey kendi sağlığını düşünmen lazım beni devamlı içmemen lazım allah korusun siroz hastalığına yakalanan bilirsin.. zaten siroz hastalığının düşmanı da alkol yani beyninde bitir her gün içmene gerek yok ayda bir kere içsende olur bilemedin 3 kere değilse nolur yani alkol zaten zararlı bence bu senin elinde olan bir şey biz bir şey yapamayız bunun için sana biz ne desek de boş gelir. senin iraden ile ilgili olan bir şey bu iradene sahip çıkacaksın, güçlü bir yapıya sahip sen zaten bırakırsın emin ol ki.