0

galatasaray bu sezon istenilen transfer politikasını yürütemedi maalesef, sezon başında geçen yılın gol kralı olan forvet oyuncusu bafetimbi gomis'i göndererek yerini doldurabilecek bir transfer yapamadı ve bu da çok büyük pahalıya patladı camia için çünkü eren derdiyok'tan başka forveti olmadan şampiyonlar ligi grup maçlarını idare etmek zorunda kaldı.sonuçta galatasaray diğer şampiyonlar ligi gruplarına oranla kolay görünen grubundan çıkamadı, devre arası geldiğinde sezonun belki de en sükse futbolcusu olan kasımpaşa formasıyla 20 golü bulunan mbaye diagne'yi transfer etti ama onun da uyum süreci ve galatasaray gibi büyük bir takımda ilk kez forma giymesi bazı zorlukların devamı anlamına geldi yine de galatasaray ligde 19 mayıs pazar günü istanbul başakşehir ile ligde şampiyonluk maçına çıkacak ve maçtan galip ayrılan taraf şampiyonluğunu ilan edecek.galatasaray ayrıca transferde sıkıntı yaşadığı bu sezon da ziraat türkiye kupasında finale yükseldi, rakibi ligden düşen akhisar.bu sezonu bir şekilde idare eden galatasaray önümüzdeki sezon için ne yapacak merak konusu, kiralık oyuncuları ndiaye ve onyekuru'nun durumları ortada ve takımlarına dönecekler.önümüzde ki sezon türkiye futbol federasyonu lig için yabancı kuralında azaltmaya giderek, takımları sıkıntıya sokabilir ve galatasaray da ona göre bir yol izleyeceğini düşünüyorum.

0

galatasaray takımı bu sezon sakatlıklar ile uğraşıyor.

0

eğer istenilen transferler yapılırsa daha iyi yerlere gelebilirler.

0

başarılı bir sezon geçilmesi gerekiyor galatasaray takımının bu sezon.

0

galatasaray bu sezon transfere forvet bölgesinde ki eksiği tamamlayarak başlamalı bana göre. sezon başında gomisi yollayıp yerine santrafor alamamalarının sancılarını gerek şampiyonlar liginde gerekse süper lig de oldukça yaşıyorlar. şampiyonlar liginde aslında kuralar çekildiğinde kesin çıkarız diye bakılan aslında kolay bir grupta son anda 3. olup grubu porto ve schalke 04 ün arkasında tamamladık. genel olarak bu sezon aslında iyi bir başlangıç yapıp ardından fenerbahçe maçından sonra tamamen çöküş dönemine geçen galatasaray için lig tamamen bitti sayılmaz belki ancak işleri hiç ama hiç kolay değil. öte yandan federasyon ile sürekli yaşanan sıkıntılar uefa'nnın galatasaray'ın ensesinde olması devre arasında galatasarayın elini kolunu bağlayabilir. başkanın sürekli her gördüğü mikrofona cevap vermesi ve bunun üzerine aldığı saçma sapan hak mahrumiyeti ve para cezaları ise galatasaray kulübünü oldukça yıpratmıştır. öte yandan federasyonun fatih terim ile olan sıkıntısı ise her geçen gün ayyuka çıkıyor. milli takıma gelişi olay olan fatih terimin ayrılışı da bir o kadar olay olmuştu. genel anlamda bakıldı zaman 2. yarı mutlaka ama mutlaka bir santrafor alması gereken galatasarayın bunun dışında emre akbaba'nın durumuna bağlı olarak belki bir orta saha daha alması gerekebilir. yaratıcı oyuncu konusunda çok sıkıntı yaşayan galatasaray' da bu sıkıntıyı emre akbaba çözebilecek kapasite de iken sezonun yarısından fazlasını sakat tamamlaması bütün dengeleri bozdu galatasaray'da. stoper bölgesin de ki sorunu ozan kabak çözmüş gibi gözükse de genç futbolcu bu istikrarını 2. yarı devam ettirebilecek mi büyük soru işareti. yanında oynayan maiconun ve özellikle serdar azizin çok yavaş kalmaları rakip forvetlerin ekmeğine yağ bal sürüyor diyebilir. galatasarayın belkide en büyük sorunu kulübe de ellerinin alternatifsiz olması. özellikle alınan cezalardan sonra adeta u 21 takımından kurulu bir yedek kulübesine sahip olan galatasaray da devre arası sadece 11 de oynayacak değil yedek kulübesinde de elini güçlendirecek oyuncuları kadrosuna katması gerekiyor. finansal fair play kapsamında bunu ne kadar başarırlar orası bilinmez ama devre arasında bekleyip göreceğiz. uefa da yoluna devam edecek olan galatasarayın benfica kurası ile denk bir kura çekmesi ve devre arasında yapabilirse 2-3 takviye ile uefa kupasında da iddialı bir konuma gelmesi hepimizin en büyük dileği.

0

galatasaray takımı büyük bir ihtimalle transfer sezonunda oldukça önemli oyuncular alması gerekiyor. en değerli olarak forvet konusunda demba ba gibi kaliteli bir oyuncu şu anda alınması gereken oyuncular arasında. beşiktaş kulübünde demba ba'nın oynadığı oyuna baktığımız zaman oldukça başarılı ve şu anda galatasaray takımına gelirse oldukça iyi performans sergileyeceğini tahmin ediyorum. çünkü galatasaray takımı forvet mevkiinde oynayan eren derdiyok oldukça forumsuz bir durumda. bir an önce transfer sezonu için aklındaki oyunculara transfer teklifi göndermesi gerekiyor galatasaray takımı. baktığımız zaman galatasaray takımında yapılması gereken en önemli mevkilerde biri de defans olduğunu söyleyebiliriz. çünkü genel olarak bütün maçlarda çok gol pozisyonu kaçırıyor karşı takımlar. bunun için yıldız isimler oldukça alınması gerektiğini düşünüyorum. beşiktaş'tan şu anda gönderilmesi planlanan özellikle savunmada oldukça başarılı bulduğum pepe gibi kaliteli oyuncu var. eğer maddi olarak pepe ile anlaşılırsa galatasaray takımı defansı için oldukça başarılı bir transfer olarak görüyorum. tabii ki bunun için belli bir süreç gerekiyor ve takımların ve teknik adamlarının bir an önce bu konuda açıklık getirmesi doğru olur. özellikle galatasaray yedek kulübesinde oldukça gereksiz oyuncu olduğunu düşünüyorum. onların bir an önce satılması ya da kiralık bir şekilde başka takımlara göndermek daha mantıklı geliyor. inşallah galatasaray takımı transfer sezonunu çok iyi bir şekilde geçireceğini ve taraftarının mutlu edecek transferler ile karşımıza çıkacaktır. fatih terim şu anda hangi oyuncuların gelmesi gerektiğini ve hangi bölgelerde çok eksiklik yaşadıklarını gözlemliyor. transfer sezonuna girildiğinde büyük bir ihtimalle biraz beklenebilir. ama taraftar sabırsızlıkla alınacak forvet oyuncusunu bekliyor diyebiliriz. galatasaray takımının avrupa kupası'nda ve türkiye kupası'nda devam etmesi kadroyu ne kadar geniş tutması anlamına geliyor. çünkü kadroda az kişi olursa üç kulvarda ilerlemek oldukça mümkün gözükmüyor. oyuncuların oldukça yorulacak ve bunun için de bazı maçlar kenarda olmaları gerekiyor aslında. fatih hoca bunu bilerek oldukça çok transfer yapmayı planlıyor gibime geliyor. şu anda inişli çıkışlı performanslarını artık ikinci yarıda dur demesi gerekiyor galatasaray takımının. inşallah başarılı olurlar ve avrupa'da özellikle türkiye'ye güzel bir zafer kazandırabilecekleri tahmin ediyorum.