0

her mevkiye transfer şart. yoksa beşiktaş'ın işi çok zor. kesinlikle forvet ve dinamik orta saha oyuncusu transfer etmesi şart.

0

yönetim saçma sapan ekibin dna si ile her5-6 ayda adam satarak takimi bu hale getirdi senol güneşede başarisizligi yıkıp kur safsatasinada sıgınmasin.ruhsuz yaşlilar gitmeli.oguzhan bu sene ile beraber 3 senedir kayip fiziki kalitesi zaten yoktu yerlerde.futbolcu satmadan yonetim yerine oyuncu yedeklesin oyle satsin.cenki 23 milyon euroya satarak bu seneki 50 milyon euro s.ligi gelirini kaybedip takimi bu hale soktu.fikret orman teknik direktorluk yapicaksa esofmanlarini giysin.transferde teknik ve karar mercii teknik direktorun olmali. ekonomisi sadece yonetimin işi.

1

öncelikle takım huzur evine döndü
ruhsuz başarıya doymuş bir takım oluştu
baştan aşağı bi kaç oyuncu haricinde hepsinin gönderilip yerine başarıya aç genç ve yetenekli oyuncuların bulunup getirilmesi gerekiyor.

0

bir sol stoper şart ve eski oyuncuları tosic tam aradıkları nitelikte aynı zamanda bir kanat ve forvet olabilir esasında sorun beşiktaşlı oyuncuların bu sene isteksiz olmaları ama bu mevkilere oyuncu alınırsa şayet işler beşiktaş adına değişebilir

0

kesinlikle forvet ve orta saha takviyesi şart.

0

bence çok iyi transferler yapması lazım beşiktaş kulübünün.

0

ek cevap : orası tamamen beşiktaş'a kalmış. bunun dışında pepenin gitmesi de beşiktaşa hem hücum anlamında hemde defansif anlamda sıkıntı çıkaracaktır. pepe attığı gollerle dikkat çekerken aynı zamanda savunmanın lideriydi. vida ile birlikte tam uyum yakalamışlar iken babasının rahatsızlığı sonrası ülkesine dönme kararı alması ile bence bu bir deprem etkisi yaratmıştır beşiktaş'ta. son zamanlar da sosyal medya ve haber ajanslarında medelin de takımdan ayrılacağı konuşuluyor. medelin ayrılması durumunda beşiktaş bana göre şampiyon yarışına tamamen havlu atar. gelecek parası iyi güzel hoş ama beşiktaş gelen parayı kullanmıyor ki. cenkten neredeyse 22 milyon avro kazanan ve bu parayı neredeyse hiç kullanmayan beşiktaş, medelden gelecek 7 milyon euroyu da gene kullanmayacaktır. bunun sebebi ise tamamen finansal fair play. beşiktaş eğer bu transfer sezonunda da karla kapatırsa finansal fair playden kurtulacak. o yüzden medelin satılması mali anlamda çok iyi bir hamle fakat şampiyonluk yarışına direk havlu atmak demek. çünkü takımda şuan en çok iş yapan oyuncu medel. orta sahayı toparlayıp savunmaya yardım ediyor yetmezmiş gibi hücum akınları onun üzerinden başlıyor. o yüzden kadro da önemi çok büyük. bana göre beşiktaş devre arasında mümkün durmuyor fakat sezon sonu şenol güneşe teşekkür edip yollarını ayırmalı. bence beşiktaş ve şenol güneş birlikteliği yeterince başarı elde etti. 2 yıl şampiyonluk, şampiyonlar liginde başarılar derken zaten bundan ötesi olamaz. o yüzden bu birliktelik artık ne denir ona, başarıya doydu. zaten son zamanlarda yaptığı oyuncu tercihleri olsun, futbolcularını medyanın önüne atması olsun şenol güneş çok tepki çekiyor.

0

beşiktaş futbol kulübü devre arasına kadar aslında gene bitirebileceği en iyi yerde bitirerek geldi. beşiktaşın hak ettiği isminin yakıştığı yer bulunduğu konum değil belki ama kadro kalitesizliği, şenol güneşin kötü tercihleri olsun gene iyi durumda sayılırlar. kadrosunda elle tutulur kimse yok beşiktaşın. vida bir ovverated oyuncu yani fazla abartı. kesinlikle sene başında gelen tekliflere satılması lazımdı şimdi 5-6 milyon euro anca veriyor ekipler. bu bir hataydı bence. bir oyuncu türkiye liginde oynuyorsa ve 20 milyon euro gibi bir teklif geliyorsa kesinlikle satılması gerekiyordu. beşiktaşın devre arasında kadrosuna mutlaka bir sağ bek, ve stoper, bir orta saha, bir kanat oyuncusu ve birde santrafor alması gerekiyor. en az 4-5 transfer yapması lazım bu takımın. babelin sürekli problem çıkarması quaresmanın gereksiz kırmızı kart görmesi, şenol güneş ile sorunlar yaşaması, oğuzhanın esamesinin artık okunmuyor olması, futbolunda inanılmaz bir düşüş yaşıyor olması, gökhanın artık 2 depar atsa sakatlanacak duruma gelmesi ona güvenerek bir sezon geçirilmeyecek olmasından dolayı. pepe'nin devre arasına 2 hafta kala takımdan ayrılması necipin çok güven vermemesi bunların hepsi beşiktaşı transfere mecbur kılıyor. beşiktaşın santrafor bölgesinde yaşadığı sıkıntı da inanılmaz derece de şaşırtıcı. elinde 4 tane direk santrafor bulunan beşiktaş hiçbirinden verim alamamıştır. larin geldiği günden bu yana tartışılıyor. nereden çıktı geldi orası ayrı bir konu tabii. vagner love gene aynı şekilde alanyaspordan binbir savaşla alındı kıyametler koptu gelsin diye oda vasat altı. mustafa pektemek ise yaşadığı sakatlık sorunlarından sonra yavaş yavaş oynamaya başladı ama oda çok ciddi bir kalite kaybı yaşıyor. keza güven yalçında iyi niyetli çok çalışıyor fakat beşiktaş'ın forveti olamaz. en azından şu aşamada olamaz. beşiktaşa son vuruşu çok iyi olan, bu lige alışma sürecini çabuk atlatacak bir santrafor oyuncusu lazım. artık gidip tekrar demba ba yı mı alırlar, gomezi mi alırlar veya başka bir alternatife mi yönlenirler gidip burak yılmaz ı mı alırlar bilemiyorum ancak olmazsa olmazı santrafor beşiktaşın. bunun dışında bana göre eksikliği en çok hissedilen oyuncu anderson talisca. talisca bu ülkeye gelen en yetenekli oyuncular arasında çok rahat ilk 10 içerisinde yer alır. eğer 4-5 sene daha kalsaydı tarihine geçerdi beşiktaş'ın. fakat gerek onun da şenol güneşle yaşadığı sıkıntılar olsun gerek kulübü benficanın ondan para kazanma isteği olsun bu transferde kiralamadan sonrası gelmedi. onun yerine alınan ljacic ise tipik sabit bir 10 numara. iyi duran top vurur, bazen sürpriz şutlar çıkarır. taliscadan çok daha iyi bir pasördür. fakat pas verebileceği bir oyuncu olmadığı için etkinliği minimuma iniyor ljajicin. buda beşiktaşın ne kadar kötü organize olduğunu hücumda ne kadar az ürettiğinin en iyi kanıtı. beşiktaşın kesinlikle orta sahaya bir takviye yapması gerekiyor. bunu ozan tufan-tolgay takasıyla mı yaparlar artık gidip cenkten gelen parayı mı harcarlar

0

beşiktaş kulübü'nün ilk yarı dönem içerisinde pek fazla istenilen performansı verememiştir. şenol güneş teknik adam beşiktaş kulübü'nün daha iyi yerlere getirebilmek için çalıştığını görüyoruz. tabii ki en etkili faktörlerden biri de yıldız oyuncuları takım içerisinde pek fazla yok. beşiktaş kulübü'nün eksik gördüğüm yerlerden biri de savunma hattı olarak düşünüyorum. savunmada istenilen performansı veremediği için genelde her maç neredeyse gol yiyorlar. tabii ki beşiktaş kulübü camiası oldukça büyüktür. şenol güneş şu anda ilk yarı içerisinde hangi bölgelerde eksikler olduğunu az buçuk tahmin edebiliyor. bunu biraz olsun düzeltmeleri için şenol güneş'in biraz daha kaliteli oyuncular alması gerektiğini tahmin ediyorum. beşiktaş taraftarı beşiktaş kulübü'nün en iyi yerlere gelebilmesi için çalıştıklarını ve neredeyse her maç yanlarında olduklarını görebiliyoruz. fakat geçen sezondan talisca gibi yıldız bir isim gittiği için takımın şu anda biraz daha düşük içerisine girdiğini görebiliyoruz. tabii ki bunu yapabilmek için biraz olsun maddi konuda destek alması gerekiyor beşiktaş kulübü'nün eğer başarılı olursa ikinci yarıda daha iyi oynayacaklarını tahmin ediyorum. özellikle quaresma gibi kaliteli bir yıldız var ve beşiktaş kadrosundaki bütün oyuncular o oyuncuya bakıyorlar. tabii ki bu da yanlış bir şey olduğunu düşünüyorum. beşiktaş ilk yarı dönem içerisinde forvete çok kaliteli yıldız bir isim almazsa gol yollarında büyük sıkıntılar içerisinde gireceklerini az buçuk hepimiz tahmin edebiliyoruz. bu sene avrupa liginden elendikten sonra sadece ellerinde turkcell süper ligi var. türkiye kupası'nda çekildiklerini görüyoruz beşiktaş kulübü'nün. o yüzden türkiye ligi'nde en azından biraz başarı etmesi gerekiyor ki gelecek sene avrupa ligi'ne gidebilsin. bunu başarabilecek bir takım olduğunu düşünüyorum. orta sahaya oyun kurucu olarak türkiye'den ya da avrupa'dan bir oyuncu getirmeleri gerektiğini bilmeniz gerekiyor. çünkü beşiktaş atağa kalkarken hep kanatlardan gittiğini ve quaresma gibi kaliteli bir yıldızın üstünden oynuyorlar. quaresma'nın ilk yarı dönem içerisinde beşiktaş kulübü ne katkısı oldukça fazladır. fakat talisca gibi orta sahaya yıldız isim gelirse beşiktaş kulübü ikinci yarıda daha istekli başlar ve şampiyonluk yolunda galibiyetler arka arkaya gelir. özellikle beşiktaş kulübü evindeki oynadığı maçlarda stadı tamamen doldurduklarını ve taraftarın desteğini aldığı zaman daha iyi oynadıklarını görüyoruz. bunu başarabilecek bir ekip olduğunu düşünüyorum ve kısa süre içerisinde şenol güneş eksik olan bölgeleri tamamlayacağını tahmin ediyorum. inşallah beşiktaş kulübü'nün ikinci yarıda daha başarılı bir şekilde görürüz ve şampiyonluk yolunda başarılar dilerim.