0

böyle sorumu sorulur oyunculuk neden günah olsun ki kamera karşısında yapıyorlar rollerini neden günah olsun.

1

dizi oyuncuları günah işliyor mu?
neden işlesinler. herkes elinden geleni yapıyor. dizi setlerinde ya da film platolarında bulunan her insanın tek derdi, senaryoda kendisine düşen rolü oynamak ve karşılığında anlaşmasına bağlı olarak ücretini almak.
konularına göre insanların bazılarına ters gelen dini ve gelenekler ile işin cılkını çıkaran yobaz kesimlere sorarsak, insanlar günaha giriyor da sen o zaman neden seyredersin de demek lazım o insana.
eğer bunu sormadaki esas olan kişilerin rol icabı birilerini öpmesi ya da sevişmeleri ise; bunlar günlük hayatın içinde biriyle ilişkisi olan herkesin yaşadığı insan davranışları.
kaldı ki biz onları öpüşür görüyoruz ama aslında çekim hilesi ile bize böyle bir şey yansıyor.
yanakları değiyor birbirine. ya da yatağa giriyor ama üstlerinde kıyafetleri var. hem nedir bu milletteki bu sorgulama anlamam. sizin için demiyorum ama genelde bazıları böyle düşünüyor ya.
sana ne kardeşim demek lazım onlara sen elalemin karısına, kızına bakıyorsun ya gözünle.
bence sen daha çok günah işliyorsundur.
:)

0

yani bu soruya nasıl bir cevap vermek gerekir ki. nereden bilelim günah işliyorlar mı işlemiyorlar mı, işliyorlarsa bize ne işlemiyorlarsa bize ne. şu son zamanlarda burada da çok sık görüyorum namaz kılmayan müslüman olur mu oruç tutmayan müslüman olur mu yahu sizin müslümanlık anlayışlarınız bunlar mı ? veya dizi oyuncuları günah işliyor mu ? varsayalım ki hepsi günahkar yahu bize ne bundan ? hiç günah işlemiyormuş gibi günah işleyenleri ayıplayacakmıyız birde ? aynaya baktığınız zaman kendi dininizin bütün buyruklarını yerine getiren biri görüyorsunuz sanki de millete ahkam kesmeye çalışıyorsunuz. müslümanlık eğer sadece namaz kılmak oruç tutmakla belirleniyor olsaydı o zaman yaşamımız boyunca oruç tutup namaz kılalım, ama kul hakkı yiyelim, sağa sola nefret öfke saçalım ama sonucunda nasılsa namaz kılıyorum nasılsa oruç tutuyorum bana birşey olmaz kafasına bürünelim böyle kıt bir düşünce anlayışı olabilir mi ? benim müslüman anlayışım ile bu anlayışlar çok ters. bırakın günahmış o bu falan ne üretiyorsunuz aileniz için çevreniz için insanlık için ne çaba sarf ediyorsunuz bunlardan konuşalım.

0

bütün sahneleri günah bence birsürü sapıkça sahneler var bir bunları kutsal olarak görüyorlar ben doğru bulmuyorum öpüşme sahnelerinde bunun içinde yer alır o kadar erkekle öpüşme filmler var yani .

0

hayir ne gunahi ya? adamlar kendi emegi ile bir sanat ortaya cikariyor.
elbette dinimiz ce gunah sahneler vardir ama bunlara takilmamakta fayda var.. bunu soyle dusunun.
sanat ayri din ayri..
bugun televizyonda opusen bir oyuncu,bir gun sonra namaz kilsa,ben sasirmam sahsen.