0
0

kuru pasta severim ama bazıları ama yanında içecek olmayınca gitmez ama eminim ki herkes kuru pasta sever

0

bazılarını seviyorum aslında. hepsini değil. bir de tek yenmiyor ve benim boğazımı tıkıyor o şekilde. o yüzden yanında ya meyve suyu içebiliyorum ya da çay. bazen de kahve. tabi tatlıysa. tuzluların yanında kahve çok iyi gitmiyor.

0

kuru pastayi seviyorum. çayla da gerçek güzel oluyor kurabiyeleri genelde hanimlar daha çok elde yaparlar ben tuzlu kurabiyeleri çok seviyorum

0

kuru pastayı sevmem daha çok ıslak kek gibi şeyler hoşuma gider. kuru şeyleri yemeyi sevmiyorum. yiyecek olsamda çayla birlikte iki bardak çayla bir tane kuru pasta yiyebiliyorum.

0

evet kuru pastayı falan seviyorum zaten sevmeyen de yoktur. yani sonuçta yediğimiz bir şey ve takı falan da güzel oluyor.

0

kuru pastayı severim özellikle tatlı olanları tuzluları çok sevmiyorum. böyle un kurabiyesi de çıkıyor arada içinden karışık karışık oluyor. kakaolu, sade falan ama kıyır kıyır ağızda dağılıyor. çayın yanında ya da acil bir misafir gelince hemen kullanılabiliyor.

0

evet kuru pastayı yapmayı da yemeyi çok severim. özellikle erkek arkadaşım tuzlu kuru pastaya bayılıyor sırf onun için sıklıkla tuzlu pasta yapıyorum. özellikle geç bayatladığı için evin içinde atıştırmalık olarak tuzlu kuru pasta olması çok güzel oluyor

0

kuru pastayı severim çay kahve yanında güzel oluyor ama taze olmasi lazım tabiki

0

evet kuru pastayi severim,ozellikle cay ile efsane oluyor.