0

üniversite sınavı akşama özellikle öğrenciler genellikle çok sık hasta oluyorlar heyecanla oluyorlar ve sabaha kadar hiç uyuyamıyorlar kimisi. eğer ki uyuyamazlar sabaha kadar uyuyamazlar ise gerçekten o gün ertesi gün sınavlara gerçekten çok kötü geçer. uykularına iyice almaları onlar için daha iyi olur en azından konsantrasyonunu daha iyi bir şekilde soruları anlama kapasitesi iyi olur. özellikle de sınav sabahı sınava girilecek kağıt ve nüfus cüzdanı,su özellikle yanlarında olmalıdır bir kenara koyup çıkarken bunları özellikle dikkat etmelilerdir kontrol etme nelerdir.sınav sabahı iyice bir kahvaltı yapılmalıdır özellikle de yumurta çok önemlidir ve ceviz bunları güzelce kahvaltısını yapıp öyle sınava gitmelidir. sınav sabahı en azından ailedeki insanlarla birazcık konuşurlarsa rahatlayabilir ler onarım konuşması en azından onları rahatlar çünkü sabaha kadar stresli ve heyecanlı oldukları için öğrenciler daha çok birisiyle konuşma ihtiyacı duyuyorlar.o yüzden aileleri ile konuşmak onlara çok iyi gelir en azından sınav yeri ne kadar arabada veya yürürken konuşabilirler.dediğim gibi sınav kağıtlarının nüfus cüzdanını özellikle unutmamalıdır sınav yerine zamanında en azından yarım saat öncesinden veya bir saat öncesinden gidilirse çok iyi olur onlar için en azından birazcık heyecanları gider.genel anlamda sınav sabahı üniversite sınav sabahı bunlar yapılabilir yapılmalıdır hatta.

0

kahvaltı edilmelidir aç aç sınava girilmez diye biliyorum ben geçen sene sınava aç gitmiştim aç gitmek çok kötüdür.

0

üniversite sınavı sabah erkenden kalkıp sıkı bir kahvaltı yapılmalıdır. daha sonra moralimi bozmadan strese girmeden her zaman okula gider gibi sınava girip halletmeliyiz. daha önceden strese girince sakinleşmek için bazı hareketler öğrendiysek eğer onları sınavda strese gidersek uygulamalıyız. akşamdan iyi bir uyku çekmeli dinlenmiş olarak kalkmalıyız. sınav saatinden bir saat önce oraya gitmeliyiz. çünkü zaten trafik sıkışık olacaktır herkes o sınav için okullara gidecektir. bu da yolda trafiğin olmasına neden olacaktır. o yüzden erkenden sınav yerine gidilmelidir.

0

üniversite sınavı için özellikle çok erken yapılması gerekiyor. çünkü o sabaha daha çok dirençli olmanız sizin açınızdan iyi olur. sınava girdikten sonra kendinizi kasmamanız sizin soruları rahat anlayabilmeniz gerekmektedir.

1

üniversite sınavına gireceğimiz sabah öncelikle geceden güzel bir uyku çekmeniz ve uykunuzu almanız gerekir. sınava girmeden önce de muhakkak dengeli bir şekilde hafif bir kahvaltı yapmalısınız ki sınav zamanında karnınız acıkıp guruldamasın. sonrasında ise rahat kıyafetler giyerek sınava girmeliyiz. vücudumuzu çok fazla sıkarak rahatsız kıyafetler giymekten kaçınmalıyız. zaten üniversite sınavlarında takı saat gibi şeyler satmak yasak. ayrıca kadınsak eğer, saçları lastikli bir tokayla fazla sıkmadan toplamak ve aşırı derecede makyaj yapmadan olabildiğince rahat olabileceğimiz bir şekilde sınava girmemiz gerekir.

0

kendinizi kasmayin kesinlikle.
okusaniz da ıssız kalacaksınız çok büyük ihtimalle.