0

hem pazardan hem marketten alışveriş yapıyorum yeşillik patates soğan pazardan geri kalanın çoğunu marketten
çünkü pazarcılar seçtirmiyor artık çürük çarık dolu veryor poşet bi de artık pazarların eskisi gibi tadı yok kuru kalabalık

0

pazarcılar artık eskisi gibi sebze ve meyveleri seçmemize izin vermiyorlar en azından bizim burda ki pazarcılar. ama marketlerde kimse buna karışmıyor. genelde insanlar da pazar alışverişi için marketleri tercih ediyor. bende marketten yapılmasından yanayım. çürükleri koyma diyorsunuz inadına ne kadar çürük yiyecek var dolduruyorlar poşete.

0

meyve sebzeleri pazardan almayı secerim daha doğal oldukları için ama temizlik malzemelerini falan marketten alırım. eğer pazara gidemediysem meyve sebzeyi de mecburen marketten aldığım zamanlarda oluyor tabiki

0

hem marketten hem de pazardan alışveriş yapıyorum. duruma göre değişiyor.

0

pazardan alışveriş yapmak daha mantıklı çünkü pazar daha uygun oluyor.

0

genelde meyve ve sebze türü ihtiyaçlarımı pazardan yapıyorum.hem taze hem çeşit açısından pazarlarda daha çok oluyor

0

alışverişi genellikler marketten yaparım lakin sebze ve meyveyi pazardan alırım. pazara çıkacak vaktim yoksa daha sonrasında markete iner alırım

0

pazar uzak olduğu için marketten alışveriş yapmayı tercih ediyorum

0

valla hangisi denk gelirse ordan alış veriş yaparım.pazar kurulmuşsa pazardan, market yoğun değilse marketten, yoksa bizim mahalle bakkalından alisverisimi yaparım.

0

genellikle pazardan alışveriş yapmayı daha çok seviyorum çünkü pazardan en azından daha dua şeyleri alıyoruz ve nereden geldiğini nasıl yetiştiğini en azından belli bir kişilerden sürekli yapıyorsak alışveriş o kişilerin nasıl yetiştirdiğini en azından bile biliyoruz doğal mı değil mi diye. marketten daha çok yağ, makarna gibi şeyler alıyorum.

0

markette çalıştım için pazara zaman kalmıyor zaten

0

pazardan alışveriş yapmayı severim. market paket ve ambalaj yığınları ile dolu. pazarda öyle mi hiç açıl hava meyve sebze kokusu, dokunabiliyon. gerektiğinde tadına bakabilirsin. hoş ortam seviyorum.

0

genelde pazardan alışveriş yapmaya özen gösteriyorum. çünkü pazar'daki meyve ve sebzeler çoğunlukla direk pazara geldiği için daha taze olduklarını düşünüyorum. tabii ki evde herhangi bir ihtiyaç ya da misafir geleceği zamanlarda pazar yoksa eğer marketlerden alışveriş yapıyorum. ne kadar da marketlerden alışveriş yapmayı sevmesemde insan zor durumda kaldığı zaman mecbur yapmak zorunda.

0

ben genelde pazardan alışveriş yapmayı severim her pazar derken sebze pazarını kastediyorum gelen meyve ve sebzelerin daha taze olduğunu düşünüyorum o yüzden pazardan alışveriş yapmayı tercih ediyorum

0

aslında pazarı tercih etmek isterdim ama evime çok uzak küçük çocuğumla gidemiyorum o yüzden sürekli marketlerden alıyorum. aylardır pazara gitmedim desem yeridir.

0

soyle soyleyim;il den ile degisir ama pazarda secebilme imkaniniz pek yok,markette ise secebilme imkaniniz var.bu yuzden marketten alisveris yapmayi tercih ediyorum ben.olaya ekonomik acidan daha cok musteri memnuniyeti acisindan bakiyorum.