0

ne tarz oyunlar olduğuna bağlı şimdi bunun. oyun dediğin çok genel bir kavram, bunun içine bilgisayar oyunu girer, telefon oyunları girer, konsol oyunları girer, şans oyunları girer. şans oyunun dan adı üstüne şansın varsa eğer para kazanabilirsin mesela. bilgisayar oyunundan para kazanmak istiyorsan kendine canlı yayın platformlarından birine atarak orada canlı yayınlar yapıp oyun oynayarak para kazanma ihtimalin oldukça fazla, hiçbiri olmadı son zamanlarda e spor ülkemizde çok yaygın eğer çok başarılı çok iyi olduğunu düşünüyorsan kendini bu alanlara yönlendir takımlara başvur turnuvalara katıl yavaş yavaş birşeyler kazanmaya başlarsın, telefondan oynanan oyunlar da para kazanmak biraz daha düşük. konsol oyunlarında da para kazanabilirsin. bazı oyuncuların turnuvaları düzenleniyor bilgisayar oyunlarında olduğu gibi buralar da belli bir seviyeye geldikten sonra bu işi yani oyun oynamayı bir para kazanma aracına dönüştürebilirsin. oyun çok genel bir kavram olduğundan dolayı hepsini biraz açarak cevaplamak istedim.

0

yani ben bilmiyorum. ben bekarken benim kardeşim falan oyun oynayarak para kazanan biliyordu yani öyle nasıl desem aylık 120 tl falan kazanıyordu gidiyordu o zamanlar türkiye paypal ile ilişkisini kesmemişti paypal dan çekiyordu parasını ama şu an var mı bilmiyorum ama ya yurtdışına kurduğu programlar falan var, yani platformlar oradan oynayarak para kazanılıyor diye biliyorum. yani ben oyun sevmediğim için ben oradan para kazanmak istemem sonuçta ben bu siteye gerçekten de çok seviyorum bu sitede para kazanmayı tercih ediyorum zaten bütün gün de buradayım şu an izmir'de olduğumdan dolayı fazla aktif olamıyorum. ama eve gittiğimde her zaman yine eskisi gibi aktif olmaya devam edeceğim.

0

"miyiz" eki ayri olacak. soeu ekleri ayri yazilir. kkincisi oyun oynanarak para kazanan var. kisaltmasi lol olan bir oyun var. acilimini unuttum sjmdi. bir onu biliyorum oyun oynanarak para kazanabilmeyi... yoksa yok gubre uret para kazan, yok ciftlik kur para kazan gibi seylerle biraz kazanmayi, dolandirilirsin bile.

0

oyun oynayarak para kazananlar olduğunu duydum.