0

yani beni ilgilendirmez onların dernekleri. yani rabbime onun arasında olan birşey öteki dünyada onlar rabbime hesap verecek bizler değil. yani bence bizlere allah'ın kulunu yargılamak düşmez ,sadece kendi kulunu rabb'im kendisi yargılar. çok şükür ben rabbimede inanıyorum rabbimin var ettiklerinde. ben kendime bakarım millet beni ilgilendirmez ben bir kere söylerim gene devam ediyorsa ona kalmış birşey yani yapacak birşey bulamıyorum. ne desende onlara boş gelir. adı üstünde 'ateizm ' yani ne diyebilirsin öyle insanlara insan yedisinde neyse yetmişinde de odur.

0

gereksiz bir dernek olduğunu düşünüyorum. yani inanmiyorsan inanmassın inanmak zorunda değilsin. bunuda kendi galibde yaşarsın. neden bi dernek kurup inanmadığını duyurma gereksinimi duyuyorsun bu saçna. bu bile bi tezatlık

0

nasıl olsa ölünce yok olacaklarını düşünüyorlar.
ne gerek var dernek kurmaya?
ne gerek var hayatta iz birakmaya?

1

ateizm çok mu kötü bir şey de parantez açıp ben müslüman'ım deme gereği duymuşsunuz.
inanın bu ülkedeki ateistler müslümanlardan kat kat daha vicdanlı ve iyiler.
ben ateistim. ve asla çekinmeden de bunu yazıyorum. ama benim de dinim var. dinimin adı vicdan'ım. bence en büyük dindir vicdan.
ateizm derneği, avrupa birliği tarafından da tanınmış olan bir dernektir. genel kurulları vardır, başkanları vardır. zamanla insanlar kendilerini toplum baskısından sıyırdıkları zaman bunu daha kolay ifade edebilecek ve organize olabileceklerdir.

1

ben saygıyla karşılıyorum.ateistlerden zarar geldiğini görmedim.gayet saygılı insan düşkünü insanlardır benim tanıdığım kişilerde var.genelde barışcıl insanlardır

1

valla bisey dusunmuyorum,saygi ile karsiliyorum.
ateizme de saygi gostermemiz lazim,onlarda bir topluluk olup dernek kurmuslar etmisler.uye olmasak da yine de yersiz tepki gosterilmemeli diye dusunuyorum.
bende muslumanim ama olaya tam dini acidan veya "nasil boyle birsey olur turkiye de" kafasiyla bakmiyorum,daha medeni daha saygili bakmaya calisiyorum bu meseleye.