0

arkadaşlar bu saçma saçma cevap vermek ne olacak sırf uzun yazmak içm soruyu tekrar tekrar yazmaya ne gerek var yapmayın para kazandıgın yer haksızlık yaparak kazancınz helal degıl bilesınız düzgun ve bi şekilde soruya odaklı bi şekilde cevap verırsenız guzel olur sacmalamayı bırakın artık bu şekilde sıte de kalmayı becerenler kul hakkıdır bu yaptıgınız

1

evet bende merak ediyorum doğrusu. ama fazla kişi katılmıyordu zaten bir kaç arkadaş arasında geçen bir sohbet ortamı idi. ondan sonra bir süre kullanıldı ve daha sonra kapatıldı. hatta ilk zamanlar sarumani ekibi kendi giriyor ve sohbetlere dahil oluyordu ama sonra kendisi ardından bir kaç gün sonra program kapandı ve bir daha açılmadı. aslında sorumani sitesi kabuğunu tam olarak açmış değil. yavaş yavaş ilerliyor. belki de maddi sıkıntılar olabilir veya başka nedenlerde olabilir. lakin zamanla bu site türkiye'de başı oynayacağından adım gibi eminim. şuan site emekleme dönemindedir. ayağı kalktığında hem üye sayısı artacak hem de yeni özellikler ile site kullanışlı ve kaliteli hale gelecektir. şuan için bir çok şey bu siteye eklenmekte sırada beklediğini tahmin ediyorum. ayrıca sorumani ekibinden üyelerine zaman zaman sürprizler yapacağını da umuyorum. hatta seviyesi yüksek ve emektar yazarlarına daha çok önem vereceğini tahmin ediyorum. bundan dolayı site üyesi olan yazar arkadaşlara sabretmeleri yönünde tavsiyemden başka bir şey diyemem. yazmaya devam. ayrıca bu sitede ben yazarken hem eğleniyorum hem stres atıyorum hem de para kazanıyorum. yani her şey kazan kazana. kazan kazana formülü devrede.

0

discord sohbet odası vardı. bir olay yaşandı yani manyağı biri geldi bizlere bulaştı. özellikle bana yaşımı falan sordu.allah razı olsun normatala kardeşim beni savundu ve tatsız olay yaşandı tanımadığınız insanla ve normtla arasında ondan sonra sorumani'de sohbeti kapattı. ya i keşke kapatmadım bence normatala suç falan yoktu. anliyacagin beni kardeşi gibi görüp bir erkeğe karşı savundu bu seferde o karşı taraf normatala kardeşimizin annesine laf edince olaylar baya bir büyüdüğünden dolayı böyle sorunlar cikti.

0

discord uzerinden sohbet odasi kurulmustu.1-2 gun durup ciktim ben ama sonradan aldigim haberlere gore her gun kavga cikiyormus,sonrasinda da sorumani kapatma karari almis.boylelikle de o efsane de sona erdi.:)

0

her gun bir tartisma cikiyordu cunku. sorumanide kapatti sohbet kanalini