0

audi mi? mercedes mi?

6 cevap
0

bana göre audi.çünkü her iki arabıyada sürdüm.uzun yol hemde kısa mesafede.şimdi mercedes gösteriş arabası.eğer müteahhit,patron falansanız mercedes alın,zengin gösteriyor.ama güç,konfor,yol tutuş,sağlamlık bakımından audi.audi ve mercedes arabaların arasında bir fark yok en fazla 40-50 bin tl fark eder.audi ve mercedes sürmüş birisi olarak audi'yi kesinlikle tavsiye ederim.

0

ben kesinlikle mercedes derim ama mercedes in bazı konularda sıkıntısı oluyor mesela parça aradığımız zaman direk bulamıyoruz getirtmen gerekiyor yani uzun süren bir parça arama süreci oluşuyor ve parça elden ele geçtiği için sizin elinize geçtiği zaman oarçanın fiyatı da yükselmil oluyor onun yerine audi daha güzel hem parçası daha iyi hem araba olarak sağla. hem de parçası rahatça bulunabiliyor

0

görünüm ve konfor açısından bakarsak mercedesi tercih ederim ağır ve asilliği belli eder

1

audi a6 ya binmiştim geçenlerde ve arka kenar koltukta oturmuştum. tavanı o kadar ingin’di ki dik oturmamama rağmen kafam sürekli aracın tavanına değiyordu. o günden beri audi den nefret ediyorum. mercedes iyidir, adamdır :)

1

ben audi demek istiyorum daha çok beğeniyorum.

1

bence mercedes. audi biraz daha fantazi gibi.