0

ben toplam 2010 yılından beridir evliyim vede severek oldu sırrı ise bunun birbirimize karsi asla yalan yok saygi sevgi yuvamıza sahip cıkmak ailedeki sorumlulugu bilmek nerde ne sekilde davrancanı bilmek isteklerini karsılamak bence bunlar oldukdan sonra yanında oldukdan sonra asla sorun cıkmaz bence.

0

evli değilim. evlenmekte istemiyorum açıkçası kafam rahat evlenipte başımı agritmiyim hiç durduk yere.

1

ben 39 yıldır evliyim. nefesim derim. her akşam yastığa başımı koyduğumda şükrettiğim yokluğunu hayal bile etmek istemediğim kocam için dua ederim.
biz severek evlendik. aynı iş yerinde çalışıyorduk. birbirimizi gördük ve arkadaşlık yapmaya başladık. beş ay sonra da ilk başta babam erken sen ufaksın dese de nişanlandık, 3 ay nişanlı kaldıktan sonra da evlendik.
eşim 39 yılda kimse belki inanmaz ama beni hiç kırmamıştır. üzmemiştir. hep üzerime titrer, benim en büyük yardımcımdır. mutfakta, ev işlerinde, çocukların büyüme safhalarında.
sevdiğim, seveceğim tek insan.
bunun sırrı öncelikle saygı, sonra güven, sonra da sevgi.
saygı ve güven sürekli olursa sevgi zaten yerini korur.
maşallah, nazarlara gelmeyelim.
ve dünyanın en iyi babasıdır. özgür bırakan, çocukların kararlarına saygılı ve onları çok seven.

0

henüz 2 buçuk yıldır evliyim. inşallah daha uzun yıllar görürüz. valla ben bir sırrı olduğunu düşünmüyorum önemli olan uyum . uyum varsa saygı varsa o evlilik her türlü gidiyor. allah kimsenin yuvasını yiktirmasın .

0

23 yıldır evliyiz.bu işin sırı yok.daha doğrusu sır demeyelim.karşılıklı saygı olacak bir kere.hoşgörü olacak.eleştiride olacak ,öz eleştiride olacak.bazen sen onu duymacaksın bazende o seni duymayacak.yalan dolan olmayacak.sevgi olacak.

0

ben evli degilim ama ilerleyen yillarda insallah.:)