0

şiddetli baş ağrılarının nedenleri çok fazladır.migrenden kaynaklanıyor olabilir.stres aşırı gürültü uykusuzluk yorgunluk baş ağrısına neden olabilecek vakalardır.bunların dışında beynimizde bir hastalık daha ciddi sorunlar da olabilir.bundan dolyı baş ağrısı sürekli olan kişiler mutlaka bir doktora gidip gerekli kontrolleri yaptırması gerekir.

0

en önemli nedeni strestir. gün içinde yaşanılan her şey baş ağrısını tetikler. yorgunluk, kavgalar, kalabalık insan toplılukları, şehir içi gürültüler, sesler, arabalardan çıkan egzoz kokusu gibi. mutsuzluk da en önemli nedenlerden. bir insan mutsuzsa zaten, stres yaptığı şeyler vardır. aslında psikolojiktir baş ağrısı. insanlar kendi kendini hasta eder. korktuğunuz me varsa, üzerinize gelir. kafaya tokadan başka bir şey takılmamalı.

0

çok şiddetli ve devamlı oluyorsa yani çok sık tekrarliyorsa doktora gitmekte fayda var baş ağrısından ciddi hastalıklar olabiliyor allah korusun. migrende olabilir ama arada oluyorsa büyük ihtimal beyon yorgunluğundan kaynaklidir.

0

şiddetli baş ağrılarına genelde migren diyorlar. baş ağrılarının sebepleri farklı olabiliyor. bunlar: sinir, stres, geçirdiğimiz ameliyatlar, sağlık problemleri, zehirlenmeler, yoğun ve rahatsız esici kokular, sinüzit gibi şeyler de baş ağrısını tetikleyen durumlardır. baş ağrısının durumuna göre farklı tedaviler uygulanabiliyor.