1

valla ben calismiyordum ogrenciyken ama arkadasim calisiyordu. cok zorlaniyordu. eve geldiginde hic hali kalmiyordu hemen uyuyordu. cok sukur ben calismak zorunda kalmadim babam parami eksik etmedi hic. yani fazla fazla yolladi cok sukur kimseye muhtac etmedi. gercekten hem okuyup hem calismak cok zor dedigim gibi arkadasim cok zorlaniyordu. kizcagiz bazen isten izin alamiyordu. bazende devamsizligi cogaliyordu ise gitmeme gibi bir durum oluyordu. az cok bilirsiniz el adami perisan eder para verir ama caninida yer. allah hem okuyup hem calisanlarin yardimcisi olsun.

0

ben lise yıllarımda hem öğrenci olarak okula gidiyordum hemde okul çıkışı veya okul öncesi çalışıyordum. cidden zorlanıyordum ancak mecburen paraya ihtiyaç olduğu için yapıyordum. yani demek istediğim paraya ihtiyacı olan bir kişi için çok zor hem okumak hem çalışmak o yüzden ben lise bittikten sonra okumayı bıraktım, ve çalışmaya başladım şu an ise memnunum ancak okumak daha iyi diyebilirim.

0

ben öğrenci değilken bile çalışmayı beceremiyorum da...
ama insan zorda kalmışsa her şeyi yapabilir.
buna inancım çok büyük. ama tıp ya da hukuk okumuyorsaniz okulu bırakın, çalışmayı birakmayin derim.

1

ben bunu öğrencilik zamanımda yaptım. hem çalıştım hem de okudum. ama sistemi ayarlarsan çok bir etkisi yok. insan isterse her şeyi başarır.

1

şuan da değil ama lise dönemimde zorunlu çalıştım. gerçekten çok zor oluyor. belki üniversite okurken çalışsam o kadar zorlanmazdim ama lise dönemindeyken baya zorluk yaşamıştım.