0

ben sadece pazartesi günleri değil. ben her gün erken kalkın benim oğlum durmuyor. uyutmuyor beni yani ne var söyle gece yatsam gündüz de ikiye kadar yatsam çok güzel olur bence ama nerede çok özledim bekarken de güzel yatıyordum yani ama çocuk olduktan sonra gerçekten ya tamam oğlum şu an bile ayakta uyuyorum gözlerim kaymış gören bana mesela diyor ki ne içtin ? sen yani anlayacağın zor zor uykusuzluk anlayacağın her gün erken kalkıyorum ben. :(

0

pazartesi günleri erken kalkmamızdaki sebep genelde işten dolayı oluyor. lakin tek sebep o değil kimisi de hep erken kalkıyor. kimi çocuklarını okula gönderiyor, kimi eşlerini hepsi de pazartesiye erken başlıyor.

0

pazartesi günleri işte çalışan çoğu kişi erkenden kalkıyor. tabii ki insanın zorlandığı ve hafta sonu yatmaya alıştığı için pazartesi günü oldukça bir insan için zor olduğunu düşünüyorum. tabii ki insan vücudu eğer bunu alışmışsa erken kalkmaya daha çok şikayet etmeden bir an önce kalkar. ama çevremizde baktığımız zaman insanların ne kadar üşengeç olduklarını aslında görebiliyoruz. bu yüzden insanın sabahları erken kalkması için gecelere kadar oturmaması daha doğru olur. tabii ki işten geldikten sonra insanın vücudu tamamen yoruluyor ve bir şeyler yapmak istiyor açıkçası. bunun için de gece geç saatlere kadar kalmayı tercih ediyorlar ve sabahları uyanmakta çok zorluk çektiklerini görüyoruz. insanın vücudu uykuyu almayınca pek fazla kendini de olmuyor ve olduğu işte de dikkatini veremez. bu konuya çok dikkat edilmesi gerektiğini ve daha çok dirençli olabilmemiz için uykumuzu tam almamız gerekiyor.