0

tamamen psikolojik. sonuçta haftasonu tatilinden çıkıp işe başlamak insanın moralini bozabilir. ama bende böyle birşey olmuyor.

0

aslında çoğu çalışanları ve okuyanların böyle bir uyum sıkıntısı var ama benim için de en hızlı ve kolay geçen günüm pazartesidir. en zor geçen günüm de cuma günüdür.

0

evet çalıştığım zamanlar pazartesi sendromu falan çok yaşıyordum ama tabi bu aralar çalışmadığım için ev hanımı olduğum için sendrom falan yaşamıyorum. allah yaşayanlara da sabır versin. yani yapacak bir şey yok ama çalışmadığım halde gerçekten pazartesi günlerini falan hiç sevmiyorum bana çok zor geliyor çünkü hafta sonundan çıkıp direk pazartesine giriyorsun ve o pazartesi günü hiç bitmiyor.

0

pazartesi sendromu denilen şey cuma akşam tatilini cumartesi tüm gün boş olması ve pazar günü tüm günün boş olup, güzel vakit geçirilmesi sonucu pazartesi sabah erkenden işe gidecek olmanın verdiği strestir. ama çalışmadan ekmek kazanılmıyor. tabii ki de herkes işine gitmek zorundadır. pazartesi sendromu denilen bu şey sistemin kapitalist sistemin ortaya getirdiği bir sözcüktür aslında.

0

evet yaşıyorum herşey üst üste geliyor idi