0

emrah karaduman kizdaki yetenegi gordu ve ona parcalar albumler cikarmasinda yardimci oldu. zaten adaminda işi bu fakat aleyna tilki eğer emrah karaduman ile devam etmezse bile ünün de ün kaybedecegini sanmiyorum. bu emrah karaduman icinde bir sans bence. ayreten aleyna tilkinin egolu davranislarida hala ergen olduğu icin. biz onun yasindayken ne sacmaliklar yapardik. tabi kisiden kisoyede degisir kimisi icine kapanik olurken kimiside egolu kendini begenmis oluyor. bu ailenkn seni nasil yetistirdigine bağlı bir durumdur.

1

aleyna tilki'nin başarısının arkasında sadece emrah karaduman'ın olduğunu söylemek eksik olur bence. çünkü emrah karaduman da yapmış olduğu düet ününe ün katmış olabilir fakat daha önce onun popüler olmasını sağlayan,genç yaşta sesinin güzelliği ve medyanın gücünü arkasına almasıdır. çünkü gerçekten sadece bir kişinin bu konudaki çabası yeterli olmaz.medya destek verirse kişi ünlü olma potansiyele sahip olmasa bile kendisini medyada ve sahnelerde yer bulabilir.bunu sadece aleyna tilki söyleyemeyiz.örneğin bazı şarkı yarışmalarında başarı elde etmiş olan kişiler,bu başarılarından dolayı bir müddet sahnelerde konserlerde kendilerine yer bulsalar bile bu konuda üstüne bir şey katamazlarsa belli zaman sonra pek ortalarda görünür olamıyorlar.o yüzden bu konuda aleyna tilki'nin kendi çabasına ve bu konuda kendini geliştirmeye çalışmasına hafife alamayız.

0

evet aleyna tilkinin başarısının arkasında emrah kara duman var tabiki de ama aleyna da da tabiki ses var sadece emrah kara duman değil aleynayi hiç sevmem ama sesi gerçekten güzel başarılı buluyorum şarkılarını klipleri çok saçma özellikle kedinin çektiği çok saçma her klibinde ayıcık var tam ergen bence tek iyi tarafı sesi olduğu için de başarılı.

0

aleyna tilki'nin başarısının arkasında tabiiki emrah karaduman vardır.