2
0

evet izledim. özellikle beyin ameliyatları izlemek çok keyifli.

0

hem izledim hem oldum çok heyecanli tavsiye etmem

0

çok insanın ilgisini çekmez ama sayko kardeşlerime burdan selam olsun onlar çok severler

0

oğlum sünnet olacagi zaman neler yaşayacağını bilmek için sünnet ameliyatlarınin videolarıni izlemiştim. daha bebek olduğu için daha haassastim.

0

evet izledim tam olarak ameliyat sayılır mı bilmiyorum ama hamileyken doğumdan korktugum için merak ettiğim için sürekli sezeryan doğum videoları izlerdim artık rüyalarıma girerdi arada hala izlerim severim ama baya da etkilenirim

0

evet izledim benim bir doktor abım vardı o her zaman ameliyate giriyordu bi gün dedim ki abi ben girsen görsen biley olurmu diye dayanamazsın falan dedi dayanırım dedim sonra dedi sana bitane video göstercem eğer bu video izleye bilsen tamam dir dedi tmm dedim izledim içim gitti çok korkuç dedim siz çok acımasızmışsınız

0

evet televizyondan izledim am şaka bi yana izlemedim doktor olsaydım görürdüm

0

okuldan arkadaşım açık ameliyat videoları izlerdi hep bende arada onunla beraber izlerdim onun dışında canlı canlı hiç tanık olmadım daha ürkütücü olurdu başıma böyle bir şey gelmedi izleyemezdimde korkunç

0

asla izleyemiyorum öyle şeyleri.muhtemelen bayılırım ve kusarım onun sonrasında da.izleyebilen varsa ne mutlu.ama öyle deşiyorlar kan, organlar, koku..şimdi bile düşündükçe midem kalktı.

0

sadece televizyondan seyredebildiğim kadar bi hayvana dikiş atılıyordurdu anestezi tarzı farklı bişeyle.

0

ameliyat izlemedim ama ameliyat olmuştum kötü bir duygu

0

hayır ama izlemek isterdim özellikle cerrahi ameliyatları

0

evet izledim, safra kesesi ameliyatı izledim.

0

evet youtubede ve tanıdığım bir doktor sayesinde ameliyat izlemiştim. fakat her insanın bünyesi kaldırma kan görmeye izlemeyi düşünüyorsanız öncelikle kan korkunuz olmaması lazım etkilenmemeniz için.

0

hiç ameliyat canlı olarak izlemedim.kendim iki kez ameliyat oldum sadece.

0

izlemedim.izlemeyide düşünmüyorum.her şeyi bilmenin gereği yok.geçen gün bir sunucu yakınının doktor olduğunu bazen onun vasitasıyla ameliyata girdiğini ve yakından izlediğini hayatın ne kadar bo ş ve anlamsız olduğunu anladığını söylemişti.o esnada aklımdan cok seyler geçiyor demişti.sanrım hayatı fazla ciddiye almamamız gerektiği mesajını veriyordu.doktorluk mesleğinin ilki cesaret duygusunun fazla olması sonrasında alışıyorlar.

0

yabanci flimlerde izledim canli olarak izlemedim

0

merhaba benim burnumda kemik yamukluğu var amilyat olmam lazımdı taki izleyene kadar amilyat edilirken kemiği yerinden kırıp biraz yana alıyolar törpülüyolar şuan yazarken bile içim kıpır kıpır oluyor evet amilyat olmaktan vazgeçtim izlemeseydim bir ihtimal amilyat olurdum amilyat olcaklara sesleniyorum kendi amilyatınızı izlemeyin kendinizi kötü hissedebiliyorsunuz ve burun amilyatında hayatını kaybeden lerde oluyormuş benim bir korkum da bundandı.

0

yani sezeryan ve burun ameliyatı izledim ama internetten tabi yoksa normalde izlemedim . eğer izlersem gerçekte sezeryana girerim diye düşünüyorum.

0

internet yoluyla evet. ama en son bacaklarımın boşaldığını hissettim. ve dedim merve kapat! :d