0

hem ne olduğu belli olmayan etleri getir, hem sırp kasabı deyip onların etini yedir, hemde bu müslüman hocalarım ses etmesin. sonra da biz iyi müslümanız diye ortada gezelim.allah belamızı verecek az kaldı.

0

ithal et istemiyorum.
ithal etin nasıl kesildiği belli değil.
besmele çekiyor mu acaba kesen, ya da acaba kesen insan müslüman mı?
yurdumuzda hayvan yetiştiriciliği yapılabiliyor gayet uygun bir şekilde.
trakya hep yeşillik.
ne diye ithal et alıyoruz ben hiç anlam veremiyorum.

0

istemediğim bir durum.yani bizde imkan varken neden başka ülkelerden alalım ki? kaliteli ürünlerimiz ihracat edip onların kalitesiz ürünlerini yemek zorunda kalıyoruz. be ithal bir ürün kullanmak istemiyorum.canım ülkemin mis gibi yaylaları var.o yayalalar da yetişen sağlıklı hayvanlar var.ithal hayvanların ne ile beslendikleri belli değil.sorra yk şarbon hastalığıydı yok başka sorun derken yediklerimizden tiksinir hale geldik.mümkün oldukça marketten tereyağı,yumurta almıyorum.tereyağını karadenizin yaylalarında yapanlardan alıyorum.tavuğumu yumurtamı organik olarak üreten tavukçulardan alıyorum. onlarn tadına baktıktan sonra zaten naylon yada şişirme ürünler yediğinizi o kadar rahat anlıyorsunuz ki.parası batsın ya.sağlık olamadıktan sonra para hiçbir işimize yaramaz.hem biz yerli malına destek verdikçe fiyatları daha uygun olacaktır. nerede o eski yerli malı haftalarımız? ahh ahh...

0

o kadar yerli koyun, inek, tosun varken ve bunları üretimi için destek vereceğine ithal et getirmek biraz salaklıktır. ver desteğini köylüye bak bakalım hayvan yetersizliliği oluyor mu? sen desteğini verme sonra hayvan yetersiz de.

0

ithal et istemiyoruz yerli varken gerek yok