0

kahveeee çoook severim ve çok tüketirim. genel olarak türk kahvesini tüketirim günde 5-6 fincan içerim ayrıca 1 bardak da nescafe içmeden gün bitmez.

0

ben türk kahvesini severim. özellikle yanında lokum, çikolata varsa. orta şekerli içerim. bundan hariç nescafeyi de çok severim özellikle fındıklı olanını. kahveyi yumuşak içimli ve yavaş içmeyi severim.

0

nescafe gold'u tercih ederim yapılış olarak da ekonomik olarak da uygun olduğunu düşünüyorum

0

kahve olarak en çok türk kahvesini tüketirim. günlük bir fincan türk kahvem var.kahvemi içince kendimi çok dinç hissediyorum. yorgunlugumu atıyorum.kahvenin dinlendirici bir tarafı var.ayni zamanda kahve tüketimi aizemier gibi bir çok hastalığa iyi geldiği uzmanlar tarafından belirtilmiştir.

1

kahve ile aram ne çok iyi ne de kötü. her sabah eşim ile kahvaltıdan sonra bizim evde türk kahvesi keyfimiz vardır. hiç ama hiç şaşmaz bu. gün içinde de, eşim nescafe içmeyi sever. bana da arada yapar, nescafe'nin kahve makinesi olduğundan onda bütün kahveler yapılabiliyor. bana daha yumuşak içim olduğundan latte yapar. gün içinde bu kahvelerden epeyce tüketiriz.