1

çok aktif olacağımı, hatta kullanacağımı bile sanmıyorum. ama sitede çeşitliliğin olması çok güzel. siteyle ilgili bazı sorular orada cevap bulur ve gereksiz sorularla bir kısır döngüye girilmez ana sayfada belki. herkesin ilgisini çekecek bir şeyler olmalı nihayetinde. bu sayede bir mozaik meydana getirir her telden insan burada.
sorumani sitesi çeşitliliğini daha ne kadar artıracak bakalım göreceğiz. uygulama isteyen arkadaşlar için de sohbet kanalının uygulama olarak açılması, sorumani sitesinin uygulaması için de müjdeleyici olabilir diye düşündüm birden.

0

bence iyiki açıldı burda bazı konuların konuşulmasını yasak diye biliyorum.burada konuşulmayan konular orda konusalabilir yani.sohbet gurubundaki kurallarda argo söz söylemek felan da yasaktır tahminim güzel oldu bence hem insanlar daha çok bilgi edinir yeni kaydolanlar

1

yani hem iyi oldu, hem kötü oldu gene aynı sorunu yaşayacağız gibime geliyor. hani inşallah öyle olmaz diyorum. gerçi ben sohbet kanalında fazla durmam öyle arada bir yazarsan yazarım diğer türlü ilgilenmem zaten benim paraya ihtiyacım var. mecbur para kazanma derdime düşerim sohbet etmek için burada değilim sonuçta para kazanmak için buradayım ben zaten bu aralar da çok ihtiyacım var. zaten eşim çalışmıyor en azından ben burada ekmek paramızı çıkarmış oluyorum.

0

sohbet kanalı açılması çok iyi oldu. burada konuşamayacağız bazı şeyleri sohbet kanalında konuşabiliriz.